GobbleGame, egy 3 az egyben táblajáték

38 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

8.490 Ft(-24%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ez nem egy átlagos 3 az egyben játék! Ebben a táblajátékban minden játékos 9 darabot kap 3 különböző méretben, hogy nagyobb darabokkal átfedhesse az ellenfele darabjait! Ez sokkal szórakoztatóbbá teszi a játékot, és ösztönzi a stratégiai és logikai gondolkodást is!

 • Egy nagyon szórakoztató játék, amely minden korosztálynak megfelel
 • A figurák magas minőségű, gyermekbarát anyagból készülnek
 • Minden játékos 9 darabot kap 3 különböző méretben
 • A játék során a nagyobb darabbal átfedheted az ellenfeled darabját és átveheted a helyét
 • A tökéletes választás a gondolkodás és a mozgáskészség fejlesztéséhez
 • Ideális ajándék ötlet
 • A csomag tartalma: 18 darab figura (2 különböző színben és 3 különböző méretben), 1 darab játékmező
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A 3 az egyben játék 18 darabot tartalmaz - minden játékos 9 darabot kap 3 különböző méretben, és a nagyobb darabok át tudják fedni az ellenfél darabjait!

A figurák magas minőségű, BPA-mentes anyagból készülnek!

Nagyszerű választás a közös időtöltéshez, a stratégia fejlesztéséhez, szórakozáshoz és logikai gondolkodás fejlesztéséhez!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Maria D. 27 min ·
Nagyszerű játék! Az egész család játszik. Tornákat szervezünk és nagyszerűen szórakozunk! :) Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Attila G. 38 min ·
Ajánlom minél több társasjátékot Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(4)
Marika E. 35 min ·
nagyszerű :) Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)

További információk

 • 18 darab figura (2 különböző színben és 3 különböző méretben), 1 darab játékmező

 • Narancssárga és kék

 • műanyag

 • 3 éves kor alatti gyermekek számára nem megfelelő. Kis alkatrészekből adódóan fennáll a lenyelés vagy fulladás veszélye.

 • A játékos célja, hogy három saját darabját egymás mellé helyezze – vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan – mielőtt az ellenfele megteszi. Terítsd ki a játékmezőt egy sík felületre. Minden játékos választ 9 darab saját színű figurát. A játékosok eldöntik, ki kezd. Ezután váltogatják a lépéseket. Egy játékos a következőképpen léphet: elhelyezheti a darabját a játékmezőn bármely szabad helyre, vagy ha a darabja nagyobb, mint az ellenfeleé, akkor ráhelyezheti az ellenfele darabjára, így "lenyelve" azt és átveheti a helyét.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.