GuideStar, Faszegeléshez hanszált fúró segédeszköz a pontos és könnyű fúráshoz

40 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

8.620 Ft(-47%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.620 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.330 Ft/ darab Sporóljon 2.580 Ft
Legjobb ár
3x 6.465 Ft/ darab Sporóljon 6.465 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Nem tud összehozni egy precíz fúrást? Pontos, gyors és egyszerű fúrást végez a GuideStar segítségével – Drill pro Woodworking Dowel Jig Drill Guide! Ezt a segédfúró szerszámot egy szúrócsapszeggel és kézi fémhüvellyel tervezték a hatékony lyukfúráshoz. Ideális barkácsolás projektekhez ezermestereknek és famegmunkálóknak is.

 • Könnyed, precíz és gyors fúrás
 • Ideális otthoni javításokhoz és diy projektekhez
 • A 6, 8 és 10 mm-es faszegeléshez alkalmazható
 • Pontos méretű lyukak készítése
 • Masszív, kiváló mínőségű műanyagból és fémből készült

 

 • Anyag: műanyag és fém
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Függőleges lyukfúrás
Speciálisan tervezett fa tipli készlet, standard kalibrálással, a pontos rögzítéshez és centerezéshez a fúrás és famegmunkálás közben. Kiváló szerszámkészlet bútorgyár és famegmunkáláshoz egyaránt.
Teljes lefedettség
Képes széltől szélig, T alakban, és szélről sarokba történő összeillesztésekre, amely mindhárom fúrófej esetében alkalmazható. Akár 31 mm vastagságú anyag esetében is alkalmas. Kiváló minőségű és ütésálló műanyagból és fémből készül, a tartósság és a hosszú élettartam érdekében.
Állítható és könnyen használható
A fúróvezető helyzetét a mozgás igényei szerint lehet beállítani, hogy felhasználóbarát legyen, és alkalmas egyenes fa-tipli fúrásra. Egy fogantyúval is rendelkezik, amely lehetővé teszi határozott fogást és mozgatást.

További információk

 • műanyag és fém

 • sárga

 • 6×19 cm / 2,4x 7,5 hüvelyk

 • 6/8 / 10mm

 • 1 x csapos foglalat

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.