GuideStar, Faszegeléshez hanszált fúró segédeszköz a pontos és könnyű fúráshoz

39 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

8.620 Ft(-47%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.620 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.330 Ft/ darab Sporóljon 2.580 Ft
Legjobb ár
3x 6.465 Ft/ darab Sporóljon 6.465 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Nem tud összehozni egy precíz fúrást? Pontos, gyors és egyszerű fúrást végez a GuideStar segítségével – Drill pro Woodworking Dowel Jig Drill Guide! Ezt a segédfúró szerszámot egy szúrócsapszeggel és kézi fémhüvellyel tervezték a hatékony lyukfúráshoz. Ideális barkácsolás projektekhez ezermestereknek és famegmunkálóknak is.

 • Könnyed, precíz és gyors fúrás
 • Ideális otthoni javításokhoz és diy projektekhez
 • A 6, 8 és 10 mm-es faszegeléshez alkalmazható
 • Pontos méretű lyukak készítése
 • Masszív, kiváló mínőségű műanyagból és fémből készült

 

 • Anyag: műanyag és fém
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Elégedettség garancia
Nyomon követhető szállítás
Függőleges lyukfúrás
Speciálisan tervezett fa tipli készlet, standard kalibrálással, a pontos rögzítéshez és centerezéshez a fúrás és famegmunkálás közben. Kiváló szerszámkészlet bútorgyár és famegmunkáláshoz egyaránt.
Teljes lefedettség
Képes széltől szélig, T alakban, és szélről sarokba történő összeillesztésekre, amely mindhárom fúrófej esetében alkalmazható. Akár 31 mm vastagságú anyag esetében is alkalmas. Kiváló minőségű és ütésálló műanyagból és fémből készül, a tartósság és a hosszú élettartam érdekében.
Állítható és könnyen használható
A fúróvezető helyzetét a mozgás igényei szerint lehet beállítani, hogy felhasználóbarát legyen, és alkalmas egyenes fa-tipli fúrásra. Egy fogantyúval is rendelkezik, amely lehetővé teszi határozott fogást és mozgatást.

További információk

 • műanyag és fém

 • sárga

 • 6×19 cm / 2,4x 7,5 hüvelyk

 • 6/8 / 10mm

 • 1 x csapos foglalat

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.