HandyWrench, univerzális hosszabbító fogantyú a racsnis csavarkulcshoz

18 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

8.390 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.380 Ft/ darab Sporóljon 2.020 Ft
Legjobb ár
3x 6.710 Ft/ darab Sporóljon 5.040 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Fedezze fel a racsnis csavarkulcs univerzális kiterjesztését mindenkinek, aki rendszeresen szembesül a hozzáférhetetlen anyák elérésével kapcsolatos problémákkal. A hosszabbító rendszerint kézi használatra vagy elektromos fúrók meghosszabbítására alkalmas. Ez egy professzionális kézi eszköz mechanikusok, gépészek, mérnökök, szerelők, gondnokok számára, és mindenki számára, aki gépjárművekkel, építőipari gépekkel, mezőgazdasági gépek javításával és karbantartásával foglalkozik!

  • Elérhetetlen helyeket ér el
  • Csomagolás, csavarozás, kicsavarás, lazítás
  • Alkalmas racsnis csavarkulcsokhoz és fúrógépekhez is
  • Csatlakozás mindkét oldalon
  • Gyorsan és hatékonyan dolgozhat vele
  • Anyag: ultrahangos hegesztett ABS műanyag
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
ÉRJE EL AZ ELÉRHETETLENT
Gyakran trükkös helyzetekben találja magát, amikor nem éri el azt a pontot, ahol ki kell csavarni a csavart vagy az anyát? A kellemetlen szög miatt lassan csavarja le az anyát kattintással, és a javítási folyamat végtelenül hosszú ideig tart? Végre itt a HandyWrench, mely az az eszköz, amire mindig is vágyott és remélt! Hosszabbítsa meg manuálisan, és érjen el minden elérhetetlen és kényelmetlenül pozícionált helyet bármilyen szögben, legyen vége a stresszes pillanatoknak, és rövidítse le a javítási időket.
HASZNÁLATA
A jó minőségű hegesztett műanyagból készült HandyWrench kiterjesztése stabil tapadást biztosít csúszás nélkül, csak helyezze rá a racsnit, és készen áll arra, hogy elérje azt a helyet, ahova nem tudott korábban, vagy amit csak nagy nehézségekkel sikerült elérnie. A HandyWrench-et elektromos fúróhoz is csatlakoztathatja, hogy felgyorsítsa a munkát. A racsnit vagy a fúrót a hosszabbító kábel mindkét oldalán be lehet szerelni. Hosszabbítsa meg az elérési útját 24 cm-ig, és húzza meg vagy csavarja ki az összes rejtett és kényelmetlen helyzetű anyát.

További információk

  • ultrahangos hegesztett ABS műanyag

  • 24 cm x 2,8 cm x 1,9 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.