Hordozható Mini nyomtató telefonhoz bluetooth kapcsolattal, PrintStar

28 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

Original price was: 17.890 Ft.Current price is: 14.690 Ft.(-18%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 14.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 12.485 Ft/ darab Sporóljon 4.410 Ft
Legjobb ár
3x 11.015 Ft/ darab Sporóljon 11.025 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Mindannyian szeretjük a retro fotókat, amelyek aranyosan feldobják az albumunkat vagy a falat! Az okostelefonokhoz való mini nyomtatóval a munkáját és a mindennapjait is jobban megszervezheti, hiszen azonnal kinyomtathatja a listákat, jegyzeteket stb.

 • Nyomtatási lehetőségek széles skálája: fényképek, jegyzetek, listák…
 • Kicsi és kényelmes
 • Nyomtasson bárhol, bármikor
 • Örökítse meg a legjobb pillanatokat retro fotókkal
 • Remek szervezés – írja be a telefonjába, és nyomtassa ki
 • Tökéletes ajándékötlet
 • IOS és Android rendszerrel kompatibilis
 • Minden okostelefonhoz alkalmas: iPhone, Samsung, Nokia, Huawei, LG…
 • A csomag tartalma: 1x zsebnyomtató
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Korlátlan nyomtatási lehetőség

Kinyomtathat fényképeket, üzeneteket, tanulmányi jegyzeteket, matricákat, bevásárlólistákat, QR kódokat... Szinte bármit, ami eszébe jut!

Nyomtasson közvetlenül a telefonjáról

Telepítse az alkalmazást, és csatlakoztassa a vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolathoz, és a nyomtató egy pillanat alatt készen is áll a nyomtatásra!

Készítsen felejthetetlen retro fotókat

Nyomtassa ki kedvenc fényképeit, az emlékek örökre megmaradnak!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Marika E. 32 min ·
Wow, top termék! Nagyon izgatott vagyok, általában minden lehetséges merevlemezen szétszórva vannak a fotók, de most inkább azonnal kinyomtatom és albumba rakom! És olcsó is! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Judit G. 21 min ·
A telefonomba írok egy bevásárlólistát, és kinyomtatom; ez fantasztikus Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(13)
Norbert J. 51 min ·
A lányomnak és a fiamnak vettem az egyetemre. Arra számítok, hogy kinyomtatnak néhány rövid cetlit, és nem puskázásra használják. :P Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Zoltan A. 15 min ·
A kicsimnek vettem a születésnapjára. Nagyon örvendett neki. Megállás nélkül nyomtat, és még mindig van elég papírja. Nagyszerű. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(14)

További információk

 • 1x zsebnyomtató, 1x hőpapír (5m), 1x USB töltőkábel

 • 8 x 8 x 3.5 cm

 • 5, 7 x 3 cm

 • ABS

 • Az első használat előtt töltse fel. Nyissa ki a fedelet, és helyezze be a papírt. Nyomja meg a bekapcsoló gombot, és kapcsolódik. Töltse le az iPrint alkalmazást. Csatlakoztassa telefonját a nyomtatóhoz Bluetooth-on keresztül.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.