iWin, nagyszerű multifunkcionális eszköz az iPhone készülékhez

24 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

8.325 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.325 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.655 Ft/ darab Sporóljon 3.340 Ft
Legjobb ár
3x 5.655 Ft/ darab Sporóljon 8.010 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az új iPhone eszköz lehetővé teszi a telefon akkumulátorának feltöltését és egyidejű zenehallgatást! A telefon szupergyors töltése és az AUX kábel használata egyszerre lehetséges! Nagyszerű kivitelezés a legfinomabb anyagokból és garantált megelégedés az új iPhoneok örök problémájának megoldásában.

  • Zene
  • Töltés
  • Hívás
  • Megfigyelés
  • Tervezés
  • Kompatibilitás: újabb iPhone modellek USB C bemenettel
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
iMEGOLDÁS
Az új iPhone modellek örök problémája az, hogy az egyik bemenet és kimenet lehetetlenné teszi az akkumulátor feltöltését és a zene hallgatását egyszerre. Időnként nagyon idegesítő és bosszantó, igaz? Most van egy megoldás a tenyerében, szó szerint egy olyan eszköz, amely kisebb, mint a tenyerünk, és egyszer és mindenkorra megoldja a kellemetlen problémát. Csatlakoztassa az iWin-t a töltőporthoz, az úgy fogja körül a telefont, hogy ne akadályozza meg, és így nagyon diszkrétnek tűnjön.
TÖBBFUNKCIÓS KÉSZÜLÉK = GYŐZELEM
Az iWinnek 2 bemenete van, az egyik a töltéshez, a másik a zenéhez. Töltse fel a telefont, és hallgasson zenét, vagy beszéljen kihangosítva egyszerre. Ezenkívül magához az adapterbe egy ujjgyűrű kerül hozzáadásra, így a telefon nem esik ki a kezéből. A gyűrű állványként is használható, és telefonját vízszintesen helyezheti a konyhapultra, az asztalra és az éjjeliszekrényre, hogy könnyebben megnézhesse a filmeket. A név mindent elmond – iWin!
TÖKÉLETES DESIGN ÉS MINŐSÉG
Ügyfeleink rendkívül elégedettek a modullal, a felhasználók 99,3%-a javasolja vásárlást. Az ügyfelek elégedettsége előtérbe kerül, tehát elsőbbséget élvezünk a minőségi kivitelezésnek. Az iWin AUX kimenete 100%-ban kiváló minőségű hangot biztosít torzítás vagy zaj nélkül. Az AUX kimenet használata közben töltse fel a töltőt 2A sebességgel. Zenehallgatás közben hívásokat kezdeményezhet és megváltoztathatja a hangerőt. A beszélgetés befejezésekor a zene automatikusan kigyullad. Az adatátvitel az adapterrel nem lehetséges. ‘

További információk

  • újabb iPhone modellek USB C bemenettel

  • fekete

  • töltő csatlakozó, fejhallgató-csatlakozó, tartó, minden egyben

  • kiváló minőségű ABS műanyag

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.