KickBall, labdarúgási segédeszköz a reakcióidő, a technika és a labda kezelésének javításához

27 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

6.970 Ft(-20%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.970 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.920 Ft/ darab Sporóljon 2.100 Ft
Legjobb ár
3x 5.220 Ft/ darab Sporóljon 5.250 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az egyéni edzés soha nem lehet már nagyobb móka! A KickBall tökéletes edzést kínál, és segíti a játékosokat képességeik fejlesztésében. A kihangosító edzési segédeszköz lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maximalizálják a labda érintésének számát, kiválóan alkalmas a reakcióidő és a labdavezérlés javítására. Gyakorold és fejleszd a technikádat anélkül, hogy egy másik játékosra szüksége lenne!

  • Egyéni futball edzés
  • Segít javítani a labda irányításán, a reakcióidőn és a technikán
  • A 84 cm hosszú kinetikus elasztikus zsinór 158 cm-ig nyújtható
  • Állítható tépőzáras derékpánt
  • 3,4 és 5 méretű labdamérethez
  • Gyerekeknek és felnőtteknek is megfelelő
  • A csomag nem tartalmazza a labdát
 • Szín: ekete + sárga
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
GYAKOROLJON BÁRHOL
A KickBall tökéletes foci edzést kínál bárhol, és segíti a játékosokat képességeik fejlesztésében! Anélkül, hogy egy másik játékosnak vissza kellene rúgnia a labdát, javíthatja a reakcióidőt, a technikát és a labdavezérlést!
CSATLAKOZTASSA ÉS RUGJON
Ez az innovatív edzéstámogatás lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassa a labdát, beállítsa a derékpántot, és készen is áll a játékra! A KickBall hosszú, kinetikus elasztikus zsinórral rendelkezik, amely akár 158 cm-ig is nyújtható, ugyanakkor kihangosító edzést is kínál, amelyben nincs több labda üldözés! Fókuszálja az energiáját az edzésre, hogy javítsa a labdarúgó képességeit!
LABDAKEZELÉS GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁRA
Ki nem szereti a jó, de szórakoztató edzést? A KickBall tökéletes edzést kínál gyerekeknek, felnőtteknek, otthon vagy akár a terepen! Eza csodás sporteszköz felszabadítja a kezeit és maximalizálja a labdaérintések számát! A KickBall segít növelni a passzolgatás, a rúgás, a fogadás és az általános lábmunka érzetét. Frissítse fel edzési rutinját, és javítsa képességeit bárhol és bármikor!

További információk

 • ekete + sárga

 • tépőzáras derékpánt és elasztikus zsinór

 • a klasszikus 3,4 és 5 lábmérethez illeszkedik

 • univerzális méret, állítható derékpánt

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.