Matricák vezeték nélküli nyomtatóhoz, Labels

48 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

4.190 Ft(-39%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 4.190 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 3.590 Ft/ darab Sporóljon 1.200 Ft
Legjobb ár
3x 3.090 Ft/ darab Sporóljon 3.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy csomagban 5 tekercset kap, ami összesen 800 matricát jelent! Rendezze konyháját, ruhásszekrényét, fiókjait vagy kapcsolóit! A matricák különböző üzlethelyiségek papírjainak, termékeinek, fiókjainak vagy dobozainak címkézésére is kiválóan alkalmasak!

  • 160 matrica 1 tekercsen
  • Egyszerűen helyezze a címkéket a LabelPrinter zsebnyomtatóba
  • A címkék vízállóak
  • Nem szakadnak el könnyen
  • Erős és tartós
  • Széleskörű felhasználási terület – konyha, fiókok, kozmetikumok, növények, kábelek, kapcsolók stb. címkézése és rendszerezése.
  • Használható otthonában vagy kereskedelmi helyiségekben, például irodákban, raktárakban stb.
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.