Címkék, további címkék vezeték nélküli nyomtatóhoz

45 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

4.190 Ft(-39%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 4.190 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 3.590 Ft/ darab Sporóljon 1.200 Ft
Legjobb ár
3x 3.090 Ft/ darab Sporóljon 3.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy csomagban 5 tekercset kapsz, ami összesen 800 címkét tesz ki! Szervezd meg a konyhádat, a ruhásszekrényeidet, fiókjaidat vagy kapcsolóidat! A címkék papírok, termékek, fiókok vagy dobozok címkézésére is kiválóan alkalmasak különböző üzleti helyszíneken!

  • 1 tekercsen 160 címke
  • Egyszerűen helyezd be a címkéket a LabelPrinter zsebnyomtatóba
  • A címkék vízállóak
  • Nem szakadnak könnyen
  • Erős és tartós
  • Széleskörű alkalmazási lehetőségek – konyha, fiókok, kozmetikumok, növények, kábelek, kapcsolók stb. címkézése és szervezése
  • Otthoni vagy kereskedelmi helyszíneken való használatra, mint irodák, raktárak stb.
  • A csomag tartalma: 1x címke tekercs (160 címke)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 1x címke tekercs (160 címke)

  • Egy tekercsen 160 címke; 12 x 40 mm (címke mérete)

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.