MagneticBand, Kiváló mágneses csuklón hordható eszköz

20 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

6.270 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.270 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.570 Ft/ darab Sporóljon 1.400 Ft
Legjobb ár
3x 4.870 Ft/ darab Sporóljon 4.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Nem szeretne egy extra kezet amely elegendő lenne minden tárolásához, amikor dolgozik? Utálja ha  le-fel kell járkálni a létrán, csak hogy egy másik fúrófejet vegyen el? A MagneticBand segítségével az összes fúrófejet, csavarokat és bármilyen apró szerszámát a csuklóján tarthat miközben kezével szabadon dolgozhat.

  • mágneses karkötő, amely az Ön helyett hordozza a szükséges eszközöket
  • Állítható méret, amely illeszkedik az összes csuklóhoz
  • Akár egy extra kéz, miközben dolgozik
  • Szegeket, fúrófejeket, csavarokat és bármilyen más apró szerszámot képes megtartani
  • Anyag: 100% 1680D ballisztikus poliészter
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
EGY PLUSZ SEGÍTŐ KÉZ
A MagneticBand mint egy extra kéz működik munka közben! A szöget, fúrót, csavart vagy más apró szerszámot biztonságosan megtartja a csuklóján, miközben felszabadítja a kezét! Soha ne mászkáljon fel alá a létrán, csak hogy egy másik fúrót vegyen el, a MagneticBand tartja az Ön számára!
BEÁLLÍTHATÓ MÉRET MINDEN KÉZ SZÁMÁRA A MagneticBand minden csuklóméretre tervezett, férfiak és nők számára! Könnyen beállítható és készen áll arra, hogy segítsen az első pilanattól! A szuper erős beépített mágnesekkel biztonságosan bármit is tarthat, a kis fúrófejektől a nagyobb csavarokig, ollókig és a kis szerszámokig!

További információk

  • 100% 1680D ballisztikus poliészter

  • szín

  • 350mm x 90mm x 10mm

  • 0.1kg

  • 1 x mágneses karkötő

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.