Mopsy, 2 extra törlőkendő a SqueezeMop-hoz

29 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

5.990 Ft(-31%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 5.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.570 Ft/ darab Sporóljon 840 Ft
Legjobb ár
3x 5.210 Ft/ darab Sporóljon 2.340 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 12 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Nagyon tartós és újrahasználható törlőkendők!

  • A kendők rendkívül gyorsan szívják fel a vizet
  • Gyorsan száradnak
  • Minden típusú padlófelület tisztítására alkalmasak – parketta, laminált padló, vinil, csempe stb.
  • Gyorsan rögzíthető a seprűre
  • A kendők újrahasználhatók
  • A csomag tartalma: 2x kendő
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 2x kendő

  • Minden típusú padlófelület tisztítására alkalmas. Egyszerűen helyezze a kendőt a fej aljára. Ha ki szeretné cserélni a kendőt, távolítsa el az alsó részről és illesszen be egy újat.

  • Pamutszálak

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.