Oktatókönyv gyerekeknek angol nyelvtanuláshoz, SmartBook

34 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

11.990 Ft(-19%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 11.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 10.190 Ft/ darab Sporóljon 3.600 Ft
Legjobb ár
3x 8.990 Ft/ darab Sporóljon 9.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Kiváló készlet holisztikus és interaktív angoltanuláshoz – 20 oldal gazdag tartalommal és hangceruzával! A könyv bal oldalán különféle szórakoztató feladatok találhatóak, ahol a gyermek hangceruzával ellenőrizheti tudását. A jobb oldalon a képek nyomogatásával sok új angol szót tanulhat meg a gyerek és angol mondókákat, dalokat, meséket hallgathat!

 • A hangoskönyv sokféle témával foglalkozik – betűk, számok, közlekedési eszközök, állatok, élelmiszerek, családtagok, angol dalok, mondókák és történetek.
 • Különféle mentális feladatok, ahol a gyermek hangceruzát használ
 • A gyermekkönyv 20 oldalas gazdag tartalommal rendelkezik
 • A gyermek figyel, és aktívan részt vesz a szórakoztató feladatokban
 • A didaktikai könyv ösztönzi a szellemi fejlődést és a logikus gondolkodást
 • Tiszta hang
 • Remek ajándékötlet
 • A csomag tartalma: 1x oktatókönyv
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A didaktikus könyv szórakoztató és integrált angol tanulást tesz lehetővé hangokon, képeken és szavakon keresztül, miközben a gyermek hangceruzával ellenőrzi le tudását!

A könyv tartalomban gazdag - 20 oldal, sokféle szórakoztató feladattal és témával gyerekeknek!

A gyerekkönyv interaktív és szórakoztató angol tanulást tesz lehetővé, ami jobb választás a gyermek fejlődése szempontjából, mint a különböző képernyőkön történő tanulás.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Anita G. 15 min ·
sok különböző dolog van benne, még soha nem láttam ilyen könyvet, amiben ennyi tartalom lenne Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Janos B. 20 min ·
Kiváló ár-érték arány! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(8)
Julianna L. 26 min ·
Ajándéknak vagy csak úgy, nagyszerű. Nagyon elégedettek vagyunk Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)
Katalin C. 30 min ·
A gyerekek figyelmét órákig leköti, és már tudnak néhány szót és dalt is, nagyszerű! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)

További információk

 • 1x oktatókönyv, 1x okostoll

 • Gyermekek számára 3 éves kortól alkalmas. 5 db AAA elem szükséges (nem tartozék). Helyezzen 3 AAA elemet a könyvbe és 2 darabot a ceruzába. A könyv 20 oldalas, különböző tartalmakkal. A bal oldalon olyan feladatok találhatóak, ahol a gyermek a ceruzát használhatja. A ceruza színekkel és hangokkal figyelmeztet, hogy a válasz helyes-e vagy helytelen. A könyv jobb oldalán sokféle tartalom található, ahol a gyermek szavakat, meséket vagy dalokat hallgathat. Az oldal használatának megkezdése előtt meg kell nyomnia a Start gombot. A Kapcsoló gomb be- és kikapcsolja a könyvet. Ugyanezen az oldalon a hangerőt is beállíthatja. Példák azokra a feladatokra, amikor a gyermek a ceruzát használhatja (bal oldal): óra ismeretek, a gyermek tárgyakat számol majd jelöli a számokat, a gyermek különbséget tesz a gyümölcs és zöldség között, állatok felismerése, különböző szakmák eszközeinek felismerése, kontúrok, színek, ill. a hosszak között. Példák a szavak tanulására, valamint a dalok és történetek hallgatására szolgáló tevékenységekre: betűk és számok tanulása, különböző szavak tanulása, például állatok, élelmiszerek, közlekedési eszközök, családtagok, valamint sokféle dal, mondókák és rövid történetek hallgatása angol nyelven.

 • ABS

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.