PlantDrip, automatikus öntözőrendszer növények számára

29 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

Original price was: 9.090 Ft.Current price is: 6.390 Ft.(-30%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 5.590 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy ilyen egyszerű készülék a leghatékonyabb megoldás! A PlantDrip lassan megöntözi a növényeit, ha netán utazna vagy nincs ideje foglalkozni velük! A PlantDrip rendszert a legtöbb műanyag palackhoz fel lehet szerelni, amelyek újra felhasználhatóak! Egyszerűen töltse fel a palackot vízzel, csatlakoztassa a PlantDrip-hoz és hagyja, hogy az öntözés magától elkezdődjön!

 • tökéletes megoldás nyaralás közben, vagy ha nincs elég ideje
 • Egyszerű rendszer, amellyel újra felhasználhatja a régi műanyag palackokat
 • Könnyen telepíthető és percek alatt elindul az öntözés
 • Pompázzanak növényei az ablakban, az erkélyen vagy a kertben
 • beltéri és kültéri használatra
 • Anyag: kiváló minőségű műanyag
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
HOGYAN MŰKÖDIK
1. Töltse meg a műanyagpalackot vízzel. A palackot fel kell vágni, hogy biztosítva legyen a légáramlás és a csepegtető öntözés. 2. Helyezze a PlantDrip tűt függőlegesen a talajba, és állítsa be a gombot az áramlás szabályozására. A csepegési sebességet 0-60 s/csepp között állíthatja be, és egy tele palack akár 15 napig is elegendő!
HOZZA KI NÖVÉNYEIBŐL A LEGJOBBAT
A víztárolás befejezése után a vizet és a műtrágyát(opcionálisan) közvetlenül a növény gyökereihez juttatják. Ez a legjobban kinéző növényeket fogja eredményezni, amelyek valaha is pompáztak lakásában! Állítsa be a cseppet a növények vízigénye szerint, és készen is áll!

További információk

 • kiváló minőségű műanyag

 • 27,6 mm-es palackhoz (standard műanyag palack)

 • locsoló

 • 20g

 • erkélyekhez, virágcserepekhez, kerthez

 • tüske

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.