SawSharp PRO, láncfűrész élesítő

16 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

8.325 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.325 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.655 Ft/ darab Sporóljon 3.340 Ft
Legjobb ár
3x 5.655 Ft/ darab Sporóljon 8.010 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A láncfűrész egy új, gyors és könnyen használható termék, amely a fűrészelést és a láncfűrészgépet a múlté teszi. A láncfűrész őrlésének régi módjára ügyes kéz és sok gyakorlat szükséges, és ezzel a láncfűrész-élesítővel az élesítés mindenki számára általános és egyszerűvé válik, és hű társ lesz az erdőben vagy otthon. 

 • Gyorsabb és biztonságosabb élesítés
 • Két nyílással rendelkező fűrészekhez, 14-20 hüvelyk (6. kép)
 •  A felső részről csiszoló láncokhoz (7. kép)
 • Rendkívül könnyen használható
 • A kő alkalmazkodik a lánc fogaihoz
 • Minőségi kivitelezés
 • Anyag: műanyag és köszörűkő Hossz: 216 mm Súly: 200 g Hatály: 14-20 hüvelykes láncfűrész útmutató
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
BÁRHOVÁ VELE
A láncfűrészeléssel történő munka nagyon igényes és veszélyes, ezért fontos, hogy a fűrész legveszélyesebb része, a lánc, jól karbantartott és megfelelően csiszolt legyen. A lánc hosszú ideig éles marad, minden attól függ, hogy milyen fa van vágva, és ha a baleset során más anyagot (föld, kő) üt, akkor a lánc azonnal elveszíti az élességet, és meg kell csiszolni. azonnal. Ez a daráló szerszámok nélkülözhetetlen részévé válik a fűrészelés során, mivel kicsi és könnyen szállítható.
GYORS ÉS EGYSZERŰ
A szokásos, hogy egy láncot úgy élesítik, hogy eltávolítják a láncfűrészről, és más méretű reszelővel vagy elektromos élesítővel élesítik. Ez a fajta munka nagyon időigényes, veszélyes, és a munka megfelelő elvégzéséhez sok testmozgást igényel. Ha nem ismeri ezt a feladatot, akkor a láncot szervizelnie kell. Mindez befejeződött egy élesítővel, amely másodpercek alatt élesíti a láncot anélkül, hogy le kellene vennie. A láncfűrész fejét behelyezik a darálóba, és néhány másodpercen belül a ház belsejében található köszörűkövet biztonságosan csiszolják, hogy újra felhasználhatóvá váljon.
BIZTONSÁG, BIZTONSÁG, BIZTONSÁG
Ha a láncfűrész lánca nincs megfelelően csiszolva, sok elakadást okozhat. Az unalmas pengék rosszabb vágásokat, nagyobb rezgést, hosszabb fűrészelési időt, növekvő üzemanyag-fogyasztást, a láncfűrész összes alkatrészének túlterhelését és a lánc túlmelegedését és akár eltörését okozhatják. A lánc veszélyes a felhasználóra, amikor a vágás és az őrlés szintén kényelmetlen és potenciálisan veszélyes, mivel ha nem vagyunk képzettek, gyorsan megsérthetjük magunkat.

További információk

 • műanyag és köszörűkő
  Hossz:
  216 mm
  Súly:
  200 g
  Hatály:
  14-20 hüvelykes láncfűrész útmutató

 • 216 mm

 • 200 g

 • a daráló 14 ”16” 18” és 20” hüvelykes 2 lyukú fűrészekhez használható (lásd a 6. ábrát a termékképekben) láncokkal, amelyeket felülről kell őrölni

 • daráló nem alkalmas az ECHO 16 ” láncfűrészhez és a láncokat, amelyeket meg kell őrölni az alsó oldalról

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.