ScrewRemover, 5 részes készlet a sérült csavarok eltávolításához

43 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

Original price was: 10.390 Ft.Current price is: 7.590 Ft.(-27%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.090 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 6.590 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 12 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy nagyon praktikus készlet, amellyel minden műhelynek rendelkeznie kell! Ezzel a termékkel, amely a szerszámok új generációját képviseli, egyszerű két lépésben távolíthatja el a sérült csavarokat!

  • 5 különböző fej
  • A sérült csavarok eltávolítására készült
  • Kiváló minőségű és tartós fémből készült
  • Csupán két lépésből távolítja el a csavarokat
  • Különböző csavarokhoz alkalmas
  • A csomag tartalma: 5x csavareltávolító eszköz, 1 doboz
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
TÁVOLÍTSA EL A CSAVAROKAT ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL MÁSODPERCEK ALATT
A sérült csavarok eltávolítására szolgáló készlettel bármilyen csavart könnyedén lecsavarhat néhány másodperc alatt, még a nagyon sérült, rozsdás, törött csavarok esetében is.
Mindenféle csavarhoz alkalmas
A készlet minden típusú fúrógéphez megfelel, mivel univerzális. Könnyen kicsavarhatja vele az összes csavart vagy fúrófejeket.
Minőségi anyag
A ScrewRemover készlet kiváló minőségű és tartósan edzett acélból készült, nagyon erős és szilárd.

További információk

  • 5x csavareltávolító eszköz, 1 doboz

  • edzett acél

  • 5 különböző méret: 6 mm, 7 mm, 10 mm, 11 mm és 12 mm

  • először fúrja meg a sérült csavart egy fúrófejjel (nem tartalmazza a készlet), majd válassza ki a megfelelő méretű fejet és csavarja be egy kulccsal. Amikor a rögzítés a lyuk aljára kerül, a csavar elkezd kicsavarodni.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.