SkiStrap, Vállpánt a sílécek hordozásához

18 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

6.390 Ft(-30%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.430 Ft/ darab Sporóljon 1.920 Ft
Legjobb ár
3x 4.790 Ft/ darab Sporóljon 4.800 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 20 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Szeretné könnyebbé tenni a sílécek hordozását egy fárasztó nap után? Görcsbe rándul a válla, miután hosszú sétát tett a sílécekkel a vállán? A SkiStrap pántok segítségével könnyedén becsomagolhatja a síléceket és a botokat párnázott pántokba, majd összekapcsolhatja őket a vállán. Megfelelőek felnőtt síelőknek és gyermekeknek is, mivel teljesen rugalmasak és a méretének megfelelően állíthatók.

  • Egyszerűbb sílécek és botok szállítása
  • Fáradt kezek felszabadítása
  • Párnázott pántok
  • Állítható hosszúság
  • Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt
  • A csomag tartalmazza: 2 sípánt
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Nincs gond a sílécekkel

Hosszú síelés után gyakran tapasztalja, hogy az utolsó erejével kell cipelnie a síléceket és a botokat a sípályáról az autóig? Fájó vállán és hátán cipelik őket, és a váll, a nyak és a fej fájdalmával jár? A gyerekek panaszkodnak, hogy nem tudják egyszerre cipelni a síléceket és a botokat? Véget vet ennek a sorozatnak a szerencsétlen eseményeknek, vásároljon SkiStrap vállpántokat a sílécek hordozásához, és induljon a fehér lejtőkre gondtalanul, mert gondoskodott a síelés "kényelmetlen" részéről.

Pántok az egész családnak

A SkiStrap pántok teljesen állíthatóak, különböző hosszúságokra állíthatóak be a sílécek hosszától és a síző magasságától függően. A pántok 66 és 120 cm között nyújthatóak. A SkiStrap pántok 5,5 cm szélesek és akár 46 cm hosszúra is nyújthatóak, így a síléceket és a botokat is könnyedén becsomagolhatja őket. A síléceket oldalra vállra helyezheti, vagy a törzsön át, hogy a sílécek a hátán legyenek.

Minőség

A készlet két darab SkiStrap vállra helyezhető síhordozót tartalmaz. Tartós nylon anyagból készülnek, amely elég erős ahhoz, hogy többszörös súlyt tartsanak el a síléceken és a botokon. A sípántok belső oldala vastag, súrlódásálló habbal van bevonva, hogy megakadályozza a sérüléseket és karcolásokat a viselés során. Szabadítsa fel fáradt kezeit és tegye még élvezetesebbé a síelést.

További információk

  • 2 sípánt

  • EVA + nylon

  • 66 – 120cm

  • 3,8 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.