LED gyerek tábla tollal, TabletArt

35 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

Original price was: 9.390 Ft.Current price is: 6.690 Ft.(-29%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.220 Ft/ darab Sporóljon 940 Ft
Legjobb ár
3x 5.820 Ft/ darab Sporóljon 2.610 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Cserélje le a papírkötegekett egy elektronikus táblagépre, amely mindig kéznél van jegyzeteléshez, rajzoláshoz vagy akár játszáshoz!

 • LCD írófelület
 • Újrafelhasználható: Törlés gomb
 • Elektronikus ceruza mellékelve
 • Könnyű és karcsú kialakítás,  hordozható
 • Alkalmas felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt
 • A csomag tartalma: 1x tablet, 1x toll
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A papír helyetesítése

A tablettel jegyzeteket készíthet, rajzokat készíthet, játékokat játszhat, értesítéseket és üzeneteket hagyhat hátra - újra és újra!

Toll tartozék

Lehetővé teszi, hogy írjon a tabletten, úgy mint egy hagyományos tollal!

Törlés gomb

1 gombnyomás törli a képernyő tartalmát, és máris hozzáláthat egy új jegyzethez!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Attila G. 39 min ·
Ez nagyszerű, a munkahelyemen használom. Ha már van elektromos autónk, akkor már ne használjunk papírt! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(11)
Julianna L. 17 min ·
A gyerekeink először az óviben próbálták ki. Fantasztikusak, a gyerekek békén hagynak minket és csak alkotnak. Megvásároltam nekik, mert megéri. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Peter M. 45 min ·
Jó, működik. És gyorsan kézbesítették. Nincs mit hozzáfűznöm, mert pontosan úgy müködik, ahogyan le van írva. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)
Maria D. 56 min ·
Ha másért nem is, vásároljuk meg a környezetért ... Hamarosan rá kell jönnünk, hogy a papír használata NEM VEZET SEHOVA! A tablet működik, majdnem ugyanaz az érzés, mintha papírra írnánk, gyerünk emberek, a bolygónkról van szó.
Hozzászolás Megosztás
(8)
Laszlone L. 54 min ·
Több ilyen terméket a webshopba légyszi, erre a minőségre van szükségünk. Egyszerűen túl egyszerű, minden működik, és jó vele dolgozni. Bátran ajánlom mindenkinek!
Hozzászolás Megosztás
(16)

További információk

 • 1x tablet, 1x toll

 • ABS

 • 245 x 160 x 4.5 mm

 • 1x CR2025 (az elem nem tartozék!)

 • 6 éves és idősebb gyermekek számára

 • Gyerekeknek csak szülők felügyelete melleti használat ajánlott. Nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára, mivel kisebb alkatrészeket tartalmaz, amelyek fulladásveszélyt jelentenek.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.