Szilikon pisztolyfúvókák készlete, FinishMaster

16 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 9.990 Ft.Current price is: 7.890 Ft.(-21%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.890 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 6.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Fúvókák, amelyekkel minden rést, sarkot, élt és csatlakozást műtéti pontossággal kitölthet. Pontosan az ilyen feladatok elvégzéséhez készült, mivel az építési munkák részletei nélkülözhetetlenek a tökéletes megjelenés és az elvégzett minőségi munka szempontjából. 14 különböző méretű rozsdamentes acél fúvóka kapható, amelyek bármilyen szilikon, habarcs vagy purpen csőhöz felszerelhetők.

 • Szép fúga
 • Pontos végeredmény
 • Teljes tömítés
 • Szilárd alkalmazás
 • Univerzális használat
 • Könnyű tisztíthatóság
 • Minden típusú csőhöz alkalmas
 • Rozsdamentes acél a tartósság érdekében
 • Súly: 60 g
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
LEGYEN ÖNMAGA IS MESTER
Az összes olyan feladat elvégzéséhez, ahol a szilikon felviteléhez szakképzett kézre van szükség. Nem kell többé gondnokot vagy szakembert hívnia. Zárjon le és tömítsen mindent önmaga sebészi pontossággal. Megérkeztek az egyszerű szilikon szerelvényekkel a tiszta, egyenletes vonalak a tökéletes tömítéshez.
MINDEN ALKALMAZÁSHOZ
A csomag 14 különböző méretű toldalékot tartalmaz, amelyeket az összes szükséges alkalmazáshoz adaptálhat. 5, 6, 7, 9, 19, 12, 13, 16, 20, 25, 26, 28, 30 és 35 mm méretű fúvókákat tartalmazó csomagot kap. Az összes fúvókát precíz módon rozsdamentes acél hüvelyekből vágták ki és 45 fokos szögben kerültek eldöntésre, hogy az alkalmazás valóban egyszerű és pontos legyen velük.
KARBANTARTÁS ÉS ANYAG
A kiváló minőségű rozsdamentes acél anyag biztosítja a hosszú élettartamot, és a tiszta vágások kialakítása lehetővé teszi az anyag teljes felvitelét az üveg, ajtónyílások, a fürdőszobában lévő csatlakozások vagy bármely olyan rés esetén, amelyek egyébként gondot okoznánk. Egyszerűen helyezze a toldalékot a csőre, és ragasztószalaggal rögzítse. Használat után vegye le a fúvókát, mossa le szappannal és vízzel, vagy csak távolítsa el a fölösleges szilikont és tárolja a következő felhasználásig. Egyszerű, tartós és mindig elégedettséget nyújt majd.

További információk

 • 60 g

 • rozsdamentes acél

 • 5/6/7/9/10/12/13/16/20/25/26/28/30/35 mm

 • 14 különböző toldalék

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.