TurboCar kipufogó síp, turbohang imitálására

13 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

6.890 Ft(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.890 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.790 Ft/ darab Sporóljon 2.200 Ft
Legjobb ár
3x 5.120 Ft/ darab Sporóljon 5.310 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A síp egy remek kiegészítő lehet minden benzines vagy dízel kocsinak és motornak. A telepítése több mint egyszerű, rendkívül hosszú élettartamú és nagyszerű hangot varázsol a kipufogón keresztül áramló levegő segítségével.

  • Leírhatatlan hang, amely felkelti a figyelmet.
  • Vonzó design, amely feldobja az auto külsejét.
  • Hosszú élettartam 
  • Univerzális a legtöbb járműhöz felszerelhető
  • Könnyű síp, amely nem befolyásolja a vezetési élményt
  • Alkalmas ajándéknak
  • A csomag tartalma: 1x kipufogó síp
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

TURBÓ HANGOT IMITÁLÓ SÍP

A síp egy remek kiegészítő lehet minden benzines vagy dízel kocsinak és motornak. A telepítése több mint egyszerű, rendkívül hosszú élettartamú és nagyszerű hangot varázsol a kipufogón keresztül áramló levegő segítségével.

Vonzó sporthang

A TurboCar síp segítségével autója vagy motorja egy 8 hengeres motor leírhatatlan hangját fogja tökéletesen imitálni, amely majd mindenki figyelmét felkelti.

Kompakt forma

A szépség a részletekben rejlik, a síp minden járművet feldob és megszépít. Vonzó kialakítású, ugyanakkor igencsak masszív.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Laszlone L. 57 min ·
Tetszik, Puntomból Abarth let hirtelen. Ajánlom mindenkinek, akinek nincs pénze M3 -ra. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(13)
Zoltan A. 46 min ·
A szállítás gyors, a síp gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Nincs több hozzáfüznivalóm. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)
Jozsef D. 16 min ·
Titokban telepítettem a feleségem Xsara -jába. Amikor reggel becsapta az auto ajtaját és elindult, majdnem agyvérzést kapott, és sírásig nevettünk. Ahhh de szép emlékek. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)
Andras M. 40 min ·
Valójában nehéz megkülönböztetni az eredeti 8 hengeres és ezzel a síppal felszerelt autó hangját. Kellemes meglepetés, midenkinek ajánlom. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Norbert J. 18 min ·
Már nem emlékszem, mikor vásároltam, de örülök, hogy megtaláltam. Új sofőrünk nagyon örvendett az ajándéknak, és mindannyian nevettünk.
Hozzászolás Megosztás
(5)

További információk

  • 1x kipufogó síp

  • alumínium ötvözet

  • 1. Csavarja ki a síp csavart. 2. Helyezze a sípot a kipufogócsőre. 3. Húzza meg jól a síp csavarjait. 4. Készen is áll egy felejthetetlen autós kalandra!

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.