Vezeték nélküli autós telefon töltő, CarChargeDeluxe

50 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 13.390 Ft.Current price is: 11.390 Ft.(-15%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 11.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 9.690 Ft/ darab Sporóljon 3.400 Ft
Legjobb ár
3x 8.490 Ft/ darab Sporóljon 8.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A CarCharge Deluxe a mobiltelefon legújabb autóba való töltőállomása. Ez lehetővé teszi a telefon gyors töltését vezetés közben, automatikusan kinyitja a tartót és az egykezes működtetés, a 360 forgatás, és karcsú, fémszerű megjelenésével egészíti ki az acéltársának belső tereit.

 • Gyors vezeték nélküli töltés
 • Automatikus nyitás
 • 360 forgatás
 • Könnyű telepítés
 • Szilikon bevonat
 • Töltő LED fény
 • A készlet tartalma: 1 vezeték nélküli töltő, 1 USB-kábel, 1 felhasználói kézikönyv, 1 állvány
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
HIBAELHÁRÍTÁS
Mindig autós töltőt keres? Folyamatosan trükkös vezetési pozíciókba kerül, mert hívást akar fogadni, térképet nézni vagy töltésre állítani a telefonját? Itt az ideje, hogy végre vásároljon egy minőségi vezeték nélküli töltőt a "kedvese" számára, és egyszer és mindenkorra megszabaduljon ezektől az ütközésektől! A CarCharge Deluxe 360-kal elforgatható anélkül, hogy a keretből kicsúszna. A térképek, a GPS és a videó hívások használata kényelmesebbé válik. A szilikon bevonatú markolatok azonban szilárdan megtartják a telefont, amikor a kívánt helyzetbe állítja.
TELEPÍTÉS
Töltse biztonságosan a telefont ezen a karcsú vezeték nélküli töltőállomáson, amely óvatosan, de határozottan fogja a telefont, amíg újra nem használja, automatikus fogantyúkkal. A CarCharge Deluxe rendkívül gyors 10 W vezeték nélküli töltést kínál – gyorsabb, mint bármely más vezeték nélküli töltő a piacon! Beilleszthető szinte bármilyen légrésbe az autóban bármilyen szerszám nélkül, másodpercek alatt. A tartó emellett megtartja a pozícióját akkor is, ha magas vibrációk érik az autót.
IR-MEGHATÁROZÁS
A CarCharge Deluxe hátuljában egy infravörös érzékelő található, amely a tartó körül 3 cm-es sugarú mozgást érzékel. Amikor a telefonnal közeledik a tartóhoz, az automatikusan kinyújtja a karját. Óvatosan helyezze bele a telefont, majd a töltő automatikusan megöleli. A szélek mentén beépített LED-es lámpák jelzik a telefon töltési állapotát. Amikor a telefont felemeli az állványról, zárja be a tenyerét a tartó hátuljához, és koppintson az elemre, a tartók kinyílnak, és a telefon egy kézzel eltávolítható. Egyszerű, elegáns és intelligens!

További információk

 • 1 vezeték nélküli töltő, 1 USB-kábel, 1 felhasználói kézikönyv, 1 állvány

 • PC + ABS

 • 10W / 7,5W / 5W

 • Minden újabb Android és iPhone telefon, amely támogatja a vezeték nélküli töltést.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.