ViewCamera, izzó alakú biztonsági kamera

45 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

Original price was: 16.590 Ft.Current price is: 13.990 Ft.(-16%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 13.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 11.890 Ft/ darab Sporóljon 4.200 Ft
Legjobb ár
3x 10.490 Ft/ darab Sporóljon 10.500 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 20 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A biztonsági kamera 2 használati móddal rendelkezik – élő nyomonkövetés telefonon keresztül vagy automatikus működés, amikor a kamera mozgást észlel, automatikusan elmenti a felvételt és értesítést küld!

 • Izzó és térfigyelő kamera egyben
 • Az izzón lévő biztonsági kamera szabványos menettel rendelkezik
 • Könnyen felszerelhető mennyezeti aljzatba, asztali lámpába stb.
 • A kamera a telefonon lévő alkalmazáson keresztül vezérelhető
 • Tekintse meg élőben a szobát, és mozgassa a kamerát az alkalmazáson keresztül
 • Automatikus működés – amikor a kamera mozgást észlel, az alkalmazás automatikusan elmenti a felvételt
 • Riasztást kap a telefonján, ha mozgást észlel
 • A kamera 360°-ban mozog balra és jobbra, valamint 90°-ban fel és le
 • Éjszakai és nappali felvétel
 • Kétirányú, valós idejű audiobeszélgetés – hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik
 • Élő megfigyelés telefonon keresztül – pl. takintsen rá a babára amikor alszik,ellenőrizze mi történik az otthonában, amikor nem tartózkodik otthon, kérdezzen rá ki csenget az ajtóban stb.
 • Vízálló – kültéri használatra is alkalmas
 • A csomag tartalma: 1x izzó alakú biztonsági kamera
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Automatikus működés – amikor a biztonsági kamera mozgást észlel, elmenti a videót az alkalmazásba, és riasztást küld a telefonjára!

Élő megfigyelés– az okostelefonon lévő alkalmazáson keresztül megfigyelheti, mi történik a szobában, pl. amikor a baba alszik, a gyerekek játszanak,vagy mi történik az irodában vagy a lakásban, amikor nem tartózkodik ott!

A kamera 360°-ban mozog balra és jobbra, valamint 90°-ban fel és le - a kamerát a telefonon keresztül irányíthatja és az automatikusan elkezd rögzíteni, amikor mozgást észlel!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Tibor P. 46 min ·
Kiváló, kábelek nélkül, egyszerűen telepítsük oda, ahol a régi izzó volt! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)
Norbert J. 21 min ·
elégedettek vagyunk Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(11)
Peter M. 35 min ·
Kiváló cucc! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Ilona N. 18 min ·
Kiválóan működik, mindenkinek ajánlom, aki szereti kézben tartani és látni mi történik otthon. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)

További információk

 • 1x izzó alakú biztonsági kamera

 • 15 x 6.5 cm

 • 1080 HD felbontás; 3, 6 mm-es objektív; CMOS érzékelő; éjszakai infravörös mód; támogatja az iOS és az Android rendszereket; YI IoT alkalmazás; 110 – 240 V tápegység; <5W teljesítmény

 • Helyezze be az SD-kártyát (nem tartozék) a kamerába. Csatlakoztassa a kamerát okostelefonjához. Töltse le a YI IoT alkalmazást, és kövesse az alkalmazás utasításait. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy a kamera segítségével élőben figyelje az eseményeket, és mozgassa a kamerát mind a 4 irányba (balra, jobbra, fel, le) az alkalmazáson keresztül. Amikor a kamera mozgást észlel, automatikusan elmenti a felvételt az alkalmazásba, és Ön figyelmeztetést kap. Az SD-kártyán tárolt videókat az alkalmazáson keresztül tekintheti meg. Vagy ha iOS-t használ, beállíthatja úgy is, hogy a videókat a cloudon tárolja. A kamera és az alkalmazás kétirányú hangkommunikációt is lehetővé tesz. A ViewCamera termékünk éjszakai és nappali felvételt is lehetővé tesz. Képes automatikusan észlelni a mozgást és figyelmeztetést küld az okostelefonra. A termék támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot és a valós idejű, kétirányú hangbeszélgetést is. SD-kártya (nem tartozék) szükséges ehhez a termékhez. A 32 GB-os kártya 4-8 napra, a 64 GB-os 8-12 napra, a 128 GB-os 12-20 napra elegendő.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.