WebStar, Full HD webkamera beépített mikrofonnal

31 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

10.290 Ft(-16%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.690 Ft/ darab Sporóljon 3.200 Ft
Legjobb ár
3x 7.690 Ft/ darab Sporóljon 7.800 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 20 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Mostanában, amikor otthonról kell elvégeznünk a munkát, távoktatásban kell részt vennünk vagy elvagyunk szigetelve a szeretteinktől, a webkamera elengedhetetlen! A Webstar minden amire Önnek szüksége üzleti vagy otthoni használatra, Full HD felbontással és prémium beépített mikrofonnal!

 • Full HD képminőség 12 megapixellel
 • Beépített mikrofon kiváló hangminőséggel
 • Könnyű csatlakoztatás USB-kábellel
 • Minden operációs rendszeren működik
 • 360 fokos elforgatás
 • Lehetőség 30 fokos fel-le mozgatásra
 • A csomag tartalma: 1x WebStar
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
OTTHONRÓL VALÓ DOLGOZÁS VAGY TÁVOKTATÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN ESZKÖZE
Mostanában, amikor otthonról kell elvégeznünk a munkát, távoktatásban kell részt vennünk vagy elvagyunk szigetelve a szeretteinktől, a webkamera elengedhetetlen! A Webstar minden amire Önnek szüksége üzleti vagy otthoni használatra, Full HD felbontással és prémium beépített mikrofonnal!
Full HD konferenciák vagy távoktatás
A WebStar teljes HD felbontást és valósághű színeket kínál 12 megapixellel! Biztosítsa a tökéletes kép- és hangátvitelt online megbeszélések vagy távoktatás során!
Könnyen kezelhető
Csatlakoztassa az USB-kábelt a számítógép USB-portjához, és a kamera kész is a használatra! A WebStar laptopokhoz és asztali számítógépekhez egyaránt alkalmas, és minden operációs rendszeren működik!

További információk

 • 1x WebStar

 • 63g

 • 70 x 50,7 x 44 mm

 • Minden operációs rendszeren működik (Windows XP, XP2, Win7, Win8, Win10, Mac OS, Linux, Vista)

 • olyan alkalmazásokhoz, mint a Skype, WhatsApp, Messenger, távirat, WeChat, QQ, Zoom… és online osztályokhoz

 • Frissítési sebesség: 30 kép / s, Videó formátum: AVI, Érzékelő típusa: 2 mega CMOS, Kód: Mjpeg, Felbontás: 1920 (H) X 1080 (V), Kép formátum: BMP, Fókuszterület: 20 mm + , Objektív összetétele: 4G, Látószög: 90 ° / 72 ° / 53 °, Torzítás: 0%, Működési hőmérséklet: – 20 – + 70 ℃, Mikrofon: beépített mikrofon zajcsökkentéssel, Frekvencia: 50Hz 60Hz , USB: USB2.0, Illesztőprogram típusa: plug and play, Kézi forgatás: 360 ° (H) / 10 ° (V), Kábelhossz: 140 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.