WebStar, Full HD webkamera beépített mikrofonnal

27 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

13.050 Ft 9.350 Ft(-28%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.350 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.950 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 7.000 Ft/ darab Sporóljon 7.050 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 12 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Mostanában, amikor otthonról kell elvégeznünk a munkát, távoktatásban kell részt vennünk vagy elvagyunk szigetelve a szeretteinktől, a webkamera elengedhetetlen! A Webstar minden amire Önnek szüksége üzleti vagy otthoni használatra, Full HD felbontással és prémium beépített mikrofonnal!

 • Full HD képminőség 12 megapixellel
 • Beépített mikrofon kiváló hangminőséggel
 • Könnyű csatlakoztatás USB-kábellel
 • Minden operációs rendszeren működik
 • 360 fokos elforgatás
 • Lehetőség 30 fokos fel-le mozgatásra
 • Súly: 63g
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Elégedettség garancia
Nyomon követhető szállítás
OTTHONRÓL VALÓ DOLGOZÁS VAGY TÁVOKTATÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN ESZKÖZE
Mostanában, amikor otthonról kell elvégeznünk a munkát, távoktatásban kell részt vennünk vagy elvagyunk szigetelve a szeretteinktől, a webkamera elengedhetetlen! A Webstar minden amire Önnek szüksége üzleti vagy otthoni használatra, Full HD felbontással és prémium beépített mikrofonnal!
Full HD konferenciák vagy távoktatás
A WebStar teljes HD felbontást és valósághű színeket kínál 12 megapixellel! Biztosítsa a tökéletes kép- és hangátvitelt online megbeszélések vagy távoktatás során!
Könnyen kezelhető
Csatlakoztassa az USB-kábelt a számítógép USB-portjához, és a kamera kész is a használatra! A WebStar laptopokhoz és asztali számítógépekhez egyaránt alkalmas, és minden operációs rendszeren működik!

További információk

 • 63g

 • 70 x 50,7 x 44 mm

 • 1x WebStar

 • Minden operációs rendszeren működik (Windows XP, XP2, Win7, Win8, Win10, Mac OS, Linux, Vista)

 • olyan alkalmazásokhoz, mint a Skype, WhatsApp, Messenger, távirat, WeChat, QQ, Zoom… és online osztályokhoz

 • Frissítési sebesség: 30 kép / s, Videó formátum: AVI, Érzékelő típusa: 2 mega CMOS, Kód: Mjpeg, Felbontás: 1920 (H) X 1080 (V), Kép formátum: BMP, Fókuszterület: 20 mm + , Objektív összetétele: 4G, Látószög: 90 ° / 72 ° / 53 °, Torzítás: 0%, Működési hőmérséklet: – 20 – + 70 ℃, Mikrofon: beépített mikrofon zajcsökkentéssel, Frekvencia: 50Hz 60Hz , USB: USB2.0, Illesztőprogram típusa: plug and play, Kézi forgatás: 360 ° (H) / 10 ° (V), Kábelhossz: 140 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.