Wipes, kefekendők Comby-hoz (100 db)

16 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

4.750 Ft(-37%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 4.750 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 4.415 Ft/ darab Sporóljon 670 Ft
Legjobb ár
3x 4.130 Ft/ darab Sporóljon 1.860 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban
  • Könnyen mosható állatszőr
  • A kendők tökéletesen felszívják a vizet
  • Felső minőség
  • Könnyen használható – távolítsa el a szilikon részt, öntse át a vizet a nyíláson keresztül, tekerje köré a kendőt, majd helyezze vissza a fogantyúra
  • A csomagban: 100x Comby kefekendő
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 100x Comby kefekendő

  • Könnyen használható – távolítsa el a szilikon részt, öntse át a vizet a nyíláson keresztül, tekerjen egy kendőt köré, majd helyezze vissza a fogantyúra.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.