2x 18650C elem, újratölthető elem a DoorBell DUO számára

43 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

6.290 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.590 Ft/ darab Sporóljon 1.400 Ft
Legjobb ár
3x 4.990 Ft/ darab Sporóljon 3.900 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Csomag 2 gazdaságos elemből (2200Mah, 3,7 V), intelligens otthoni ajtócsengőhöz, a DoorBell DUO-hoz. Teljesen feltöltve 4-6 hónapig tartanak.

  • újratölthető elemek
  • 2 a készletben
  • 4-6 hónapos művelet 1 töltéssel
  • A csomag tartalma: 2x 18650C elem
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 2x 18650C elem

  • újratölthető elemek. Teljes feltöltés esetén (24 órás töltés) 4-6 hónapig tart.

  • 2200Mah, 3,7V

  • ne használjon egyszerre használt elemeket, ne hagyja az elemeket napfényben vagy tűz közelében, ha az elemek sérültek hagyja abba a töltést.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.