3-részes fehérnemű tároló konténer, ClosetStar

9 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 9.140 Ft.Current price is: 7.400 Ft.(-19%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.400 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.290 Ft/ darab Sporóljon 2.220 Ft
Legjobb ár
3x 5.550 Ft/ darab Sporóljon 5.550 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Vessen véget a fiókjaiban és szekrényeiben lévő szétszórt fehérneműnek. A ClosetStar segítségével a fehérnemű könnyen hozzáférhető és szépen összehajtott lesz! Ez a 6 részes fiókdoboz tökéletes zoknik, fehérneműk és melltartók rendezéséhez is! Tartós, penész- és baktériummentes anyagból készül a higiénikus tárolás érdekében!

 • Helytakarékos tervezés
 • A fehérnemű tökéletes szervezése
 • 3 részes szervezőkészlet
 • Penész- és baktériummentes
 • Mosható és összecsukható
 • Sok más dolog tárolására is alkalmas
 • Anyaga: Háló + PP
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
TATRSA FEHÉRNEMŰIT SZERVEZZETTEN
A 3 részes ClosetStar készlet segítségével gyorsan megtalálhat mindent, amire szüksége van! Ez a fiókdoboz tökéletesen alkalmas zokni, fehérnemű és melltartó rendezésére is! Tartós, penész- és baktériummentes anyagokból készül a higiénikus tárolás érdekében!
Penész és baktériummentes
ClosetStar organizatorji zagotavljajo higiensko shranjevanje vašega Tartós, penészmentes és baktériumoktól mentes hálós szövetből készült a ClosetStar, amely biztosítja a higiénikus tárolást. Nagyon masszív és hosszú évekig képes megőrizni formáját
Tökéletes rend
A ClosetStar rekeszekkel rendelkezik az egyszerű szervezés érdekében, és az összes tárolt elemet jól láthatóvá teszi!

További információk

 • Háló + PP

 • 1x 6 részes melltartó szervező, 1x 11 részes zokni szervező, 1x 7 részes fehérnemű szervező

 • helyezze a szervezőket a fiókba. Kombinálhatja őket, és egymásra rakhatja őket.

 • gépi mosáshoz alkalmas

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.