AdhesiveHooks, öntapadós akasztó készlet (10 db)

28 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

7.990 Ft(-25%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.990 Ft/ darab Sporóljon 6.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az akasztó hátulján erős öntapadós ragasztó található, aminek segítségével könnyedén felragaszthatja a falra vagy bármilyen más sík felületre. Az akasztóhoz jár egy csavar és egy anya és egy kupak kívülre, amely segítségével fel tud szerelni különféle állványokat, ruhákat, fürdőszobai polcokat stb. És mindezt fúrás és különféle falsérülések nélkül!

 • Az öntapadó akasztó legfeljebb 6 kg súllyal terhelhető
 • Az akasztóhoz jár egy csavar és egy anya és egy kupak kívülre, ahova különféle dolgokat akaszthat.
 • Az öntapadó akasztó szilárdan felszerelhető különböző sík felületekre
 • Nincs fúrás és kalapálás a falba
 • Az akasztó különböző helyiségekben használható – konyha, fürdőszoba, előszoba, nappali stb.
 • Széles felhasználási lehetőség – tartó konyhai fogasléchez, fürdőszobai kiegészítőkhöz, esernyőkhöz, kézitáskákhoz, ruhákhoz, képekhez stb.
 • A csoamg tartalma: 10x öntapadó akasztó csavarral
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Szerelje fel az öntapadó akasztót a falra fúrás és szögek beverése nélkül!

Az akasztón kívül anyával és kupakkal ellátott csavar található, amely lehetővé teszi a különféle állványok és egyéb dolgok, például képek, ruhák stb. felakasztását

Az öntapadós fali akasztó 6 kg-ig terhelhető!

További információk

 • 10x öntapadó akasztó csavarral, anyával és kupakkal

 • PVC, ragasztó

 • 6 x 6 cm (termék mérete), 1, 5 x 0, 4 cm (csavar méretei)

 • Az öntapadó akasztó különféle sima felületeken használható – kerámia, fa, fém, fal, stb. Először tisztítsa meg a felületet. Távolítsa el a ragasztó feletti réteget a hátoldalon. Válassza ki a kívánt helyet, és illessze be pontosan. A telepítés után várjon 12 órát a használat előtt.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.