AntiSlipStar, csúszásgátló és zajcsökkentő mosógép állványok

35 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

9.390 Ft(-18%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.990 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.990 Ft/ darab Sporóljon 7.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Szabaduljon meg a bosszantó hangoktól és a rezgésektől! Az AntiSlipStar állványok csúszásgátló és hangelnyelő gumiból készülnek, amelyek megakadályozzák a mosógép minden bosszantó zaját és rezgését! Védik a gépet és érintetlenül tartják a padlót!

 • Megakadályozza a bosszantó zajokat
 • Állítsa le a rezgések 94,7% -át
 • Univerzális illeszkedés
 • Megakadályozza a padlók és a gépek károsodását
 • Könnyű telepítés
 • Súly: 85g
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
SZABADULJON MEG A BOSSZANTÓ HANGOKTÓL ÉS A REZGÉSEKTŐL
Az AntiSlipStar állványok csúszásgátló és hangelnyelő gumiból készülnek, amelyek megakadályozzák a mosógép valamennyi bosszantó zaját és rezgését! Védik a gépet és a padlót!
Leállítja a rezgések akár 94,7% -át
Ezek a rázkódásgátló állványok képesek elnyelni a rezgések 94,7% -át, és egyből érezhető lesz a különbség főleg, ha egyenetlen padló van az otthonában!
Egyszerű telepítés
Az egyszerű telepítés miatt is nagyszerűek ezek az állványok, mivel erőfeszítések nélkül felszerelhetők az Ön mosógépe vagy szárítója lábai alá. Egyszerűen telepítse őket a mosógép lábára!

További információk

 • 85g

 • 1x AntiSlipStar (4 darab egy csomagban)

 • gumi + TPU

 • szürke

 • teljes méret: 7cm x 4cm. a belső kör átmérője: 4,7 cm, TPU vastagság: 2,5 cm Gumi vastagság: 1,5 cm

 • A zajcsökkentés és a nedvesség hatékony megakadályozása érdekében helyezze az állványokat a mosógép lábára.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.