AutoShade, napellenző függőny (2 db)

50 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

7.600 Ft(-15%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.600 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.460 Ft/ darab Sporóljon 2.280 Ft
Legjobb ár
3x 5.700 Ft/ darab Sporóljon 5.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az AutoShade napellenző védelmet nyújt a nap káros sugarai és hője ellen. Az ellenző alkalmas nagyobb és kisebb autók számára is, a telepítés pedig igazán egyszerű. Az ellenző nem akadályoza az autó ablakok nyitását vagy felhúzását.

 • Védelem hőtől és napfénytől
 • Univerzális méret
 • Élvezetesebb utazás
 • Biztonságos vezetés
 • Könnyen telepíthető
 • Mínőségi anyagok
 • A csomag tartalma: 2 darab napellenző
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A GÉPKOCSI ABLAKOK HATÉKONY VÉDELME A KÁROS NAPSUGARAKTÓL

Az AutoShade napellenző védelmet nyújt a nap káros sugarai és hője ellen. Az ellenző alkalmas nagyobb és kisebb autók számára is, a telepítés pedig igazán egyszerű. Az ellenző nem akadályoza az autó ablakok nyitását vagy felhúzását.

Kényelmesebb útazás

Az napellenző nem akadályozza Önt a vezetésben, ugyanakkor javítja az utazás mínőségét azáltal, hogy lecsökkenti a benti hőmérsekletet.

A legjobb védelem

Az napellenző megvédi az utasokat a káros UV-sugarak akár 97% -ától is! Óvja családját és más utasait az égési sérüléstől és a szem irritációjától.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Sandor K. 48 min ·
A termék NAGYSZER|. Csak 2 percet vesz igénybe, amíg az összes ablakra feltelepítem, a védelem azonnali és az utazás élvezetesebb! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(4)
Judit G. 38 min ·
A gyermekülés miatt a nap folyamatosan zavarja a picinket, és a védelem szükségessé vált. A többi megvásárolt napelemző már elszakadt, vagy nem volt megfelelő a méretük, ez még mindig tökéletes! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(14)
Ilona N. 27 min ·
Gyors a szállítás, a termék valóban univerzális és illeszkedik az ablakokhoz. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)
Norbert J. 34 min ·
Miért sötétítené le bárki az ablakait, amikor elegendő ez a napellenző ...? Ezenkívül megvédi az utasokat az UV sugaraktól és a hőtől.
Hozzászolás Megosztás
(10)
Katalin C. 28 min ·
Mindig rossz tapasztalataim voltak az online vásárlásokkal kapcsolatban, az egyetlen kivétel ez a napellenző megvásárlása volt.
Hozzászolás Megosztás
(8)

További információk

 • 2 darab napellenző

 • minden autóval

 • 120 x 50 cm

 • Fekete

 • nejlon

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.