BicycleHorn, kerékpárra vagy robogóra felszerelhető csengő

13 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

7.490 Ft(-35%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.370 Ft/ darab Sporóljon 2.240 Ft
Legjobb ár
3x 5.620 Ft/ darab Sporóljon 5.610 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A BicycleHorn kerékpárcsengő kiváló minőségű szilikonból készül, rendkívül tartós és hosszú az élettartama. Az elektronikus csengőnek 3 különböző működési módja van: síp, csengő, kürt.

 • Kompakt és könnyű csengő
 • 3 különböző hang
 • Könnyen felszerelhető kerékpárokra és robogókra
 • Tartós szilikonból készült
 • A puha szilikon nem karcolja a kormányt
 • A csomag tartalma: 1x biciklicsengő (akkumulátorral)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

CSENGŐ HÁROM KÜLÖNBÖZŐ CSENGETÉSI MÓDDAL

Ez a kerékpárra vagy robogóra felszerelhető csengő kiváló minőségű szilikonból készül, amely rendkívül tartós, és hosszú az élettartama. Az elektronikus csengőnek 3 különböző működési módja van: síp, csengő és kürt. A hangmódok váltgathatóak, ha 3 másodpercig lenyomva tartja a gombot.

Tiszta hang

A tiszta,90 decibeles erősségű csengő elegendő ahhoz, hogy figyelmeztessen bringázás közben minden sofőrt vagy gyalogost.

Egyszerű telepítés

A telepítés egyszerű, mivel a csengő rugalmas, puha szilikonból készül, amely nem károsítja a kormányt. A csengő univerzális és illeszkedik minden kerékpár vagy robogó kormányához.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Maria D. 15 min ·
Kíváló csengő. 4 darabot vettünk belőle, így mindenkinek hutott 1 darab a családban 😊.
Hozzászolás Megosztás
(5)
Andras M. 44 min ·
Remek és minőségi csengő! A szállítás figyelemreméltóan gyors volt.
Hozzászolás Megosztás
(9)
Peter M. 53 min ·
Nagyon szép a csengő kialakítása 😊 2 darabot rendeltem, egyet a fiamnak és egyet a lányomnak, de azt hiszem, rendelek még egyet magamnak is.
Hozzászolás Megosztás
(7)
Ilona N. 49 min ·
Az egyik legjobb vásár volt számomra az utóbbi időben! Elég hangos, minőségi, nagyszerű csengő!
Hozzászolás Megosztás
(7)
Andrea W. 56 min ·
Remek termékek vannak az Önök webshopjában! Minden megrendeléssel elégedett vagyok. Habár egyszer, nem próbáltam ki a terméket de visszaküldtem és hamarosan vissza is utalták Önök az összeget. Dicséret minden Netscroll munkatársnak!
Hozzászolás Megosztás
(5)

További információk

 • 1x biciklicsengő (akkumulátorral)

 • síp, csengő, kürt

 • 90 dB

 • 10 x 3 cm

 • Fekete

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.