BlindsBrush, innovatív, extra puha mikroszálas kefe, amely egyszerre mindkét oldalról tisztítja a redőnyöket!

45 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

Original price was: 8.500 Ft.Current price is: 6.855 Ft.(-19%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.855 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.825 Ft/ darab Sporóljon 2.060 Ft
Legjobb ár
3x 5.140 Ft/ darab Sporóljon 5.145 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 20 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A BlindsBrush 7 mikroszálas keféből áll, amelyek egy ergonomikus tartóba vannak egyesítve, és egyszerre tisztítják a redőnyöket mindkét oldalról! ! A BlindsBrush 6 sor redőnyt tisztít egyszerre, felülről és alulról is, és tökéletesen tisztán hagyja őket egyetlen mozdulattal!

 • 2x gyorsabb tisztítás
 • Egyszerre tisztítja a redőnyök mindkét oldalát
 • Ergonomikus fogantyú a biztonságos tisztításhoz
 • Puha, de hatékony mikroszálas kefék
 • Többcélú felhasználás: redőnyök, függőleges redőnyök, légkondicionáló redőnyök …
 • Mosható és újrafelhasználható
 • A csomag tartalma: 1x BlindsBrush
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

TISZTÍTSA MEG A REDŐNYÖKET 2X GYORSABBAN

A BlindsBrush 7 mikroszálas keféből áll, amelyek egy ergonomikus tartóba vannak egyesítve, és egyszerre tisztítják a redőnyöket mindkét oldalról!

Könnyű, de hatékony használat

Egyszerűen vegye a kezébe, és helyezze a keféket a 6 redőny közé! Csúsztassa végig a BlindsBrush kefét a redőnyön balra és jobbra, hogy összegyűjtse a port és a szennyeződést!

A REDŐNYÖK TISZTÍTÁSÁNAK LEGKÖNNYEBB MÓDJA

Nem kell többé a régi kendős módszert használnia a redőnyök tisztításakor és elfelejtheti a csúnya, törölgetéskor kelettkezett vágásait is! A BlindsBrush felére csökkenti a tisztítási időt, ragyogóan és pormentesen hagyja a rolót, a keze pedig épségben marad!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Maria D. 54 min ·
Milyen egyszerű, de hatékony termék! Ezzel a szerkentyűvel a redőnyök tisztítása meglehetősen egyszerűvé vált! Mindenkinek nagyon ajánlom! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)
Jozsef D. 52 min ·
Az én dolgom a klímaberendezések tisztítása, én pedig izgatott vagyok, hogy ezzel a nagyszerű kütyüvel tisztíthatom a szellőzőnyílásokat! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Ilona N. 37 min ·
A redőnyök tisztítása igazi rémálom volt számomra! Az egyes sorok külön dörzsölésének gondolta még a munka megkezdése előtt lefárasztott! Most egyszerre 6sort tisztítok, és nagyon alapos munkát végzek! Nagyszerű termék!
Hozzászolás Megosztás
(9)
Andras M. 51 min ·
Én tisztítom általában a házunk redőnyeit! Végre könnyedén megszabadultam a réseken felhalmozódó pollentekől!
Hozzászolás Megosztás
(11)

További információk

 • 1x BlindsBrush

 • 100% pamut és mikroszálas anyag, fogantyú: kiváló minőségű ABS

 • mossa le szappannal és vízzel

 • redőnyök, függőleges redőnyök, légkondicionáló redőnyök …

 • Egyszerűen vegye a kezébe, és helyezze a keféket a 6 redőny közé! Csúsztassa végig a BlindsBrush kefét a redőnyön balra és jobbra, hogy összegyűjtse a port és a szennyeződést!

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.