BuildBuddy, pumpa a habarcs egyszerű felhordására

40 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

8.290 Ft(-15%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.090 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 6.190 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A habarcs kezelése könnyebb lesz, mint valaha! A BuildBuddy applikátor biztosítja a habarcs pontos és tiszta felhordását a kívánt területre – csepegés és habarcs maradványok nélkül. Készítse elő a habarcsot egy edényben, és egyszerűen szivattyúzza a pumpával, majd alkalmazza bárhol – falon, résen, téglán vagy bárhol máshol.

  • egyszerűbb habarcs használat
  • csökkent habarcsfogyasztás, mivel nem csepegtet
  • könnyen kitölti a lyukakat – akár függőleges alapon is
  • ideális kézművesek számára, akiknek nincsenek előrehaladott falazási technikái
  • Összetétel: kiváló minőségű ABS műanyag, rozsdamentes acél és gumi
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
EGYSZERŰSÍTETT OTTHONI PROJEKTEK
A habarcsnak megfelelő felhasználási sűrűségűnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy nem lehet túl vastag, mivel elég folyékonynak kell lennie a formáláshoz. Pontosan ez azt jelenti, hogy mindent összecsöpögtet és beszennyez. A BuildBuddy pumpa azonban gondoskodik arról, hogy gyorsan és pontosan felhordja a habarcsot ott, ahol kívánja, majd el is simíthatja, ha akarja.
MINDEN FORMÁHOZ ÉS TERÜLETHEZ
Még mindig falazó kanalat használ, de a habarcs kiszök a szélekről, kifolyik az edényből és leesik a padlóra, amikor a falon szeretné alkalmazni? Ez a pumpa megkönnyíti, gyorsabbá és tisztábbá teszi a ház körüli munkákat! A szivattyú nagy munkát végez, hogy felhordja a habarcsot a falra, a padlóra, a repedésekre, valamint a kis résekre és a függőleges felületekre, ahol általában a legtöbb problémánk van. Ez a készülék észszerűbbé teszi a habarcs használatát, mivel pontosan úgy alkalmazhatjuk vele, ahogyan szeretnénk, anélkül, hogy a falat vagy a padlót kellene préselnünk hozzá.
HOGYAN HASZNÁLJA A PUMPÁT?
Először is válassza ki a megfelelő fúvókát, és helyezze a pumpa tetejére. Merítse a fúvókát a habarcsba, és húzza vissza a kart, hogy megtöltse a szivattyút a habarccsal. Ezután tolja a pumpát a kívánt területre, és lassan nyomja meg a fogantyút, amíg a habarcs ki nem folyik belőle. Használat után feltétlenül mossa le alaposan vízzel a szivattyút, hogy elkerülje a habarcs részecskéinek kiszáradását.

További információk

  • kiváló minőségű ABS műanyag, rozsdamentes acél és gumi

  • 53 x 14 cm

  • szivattyú és 4 darab a különféle bevonathoz

  • 15 mm, 22 mm, 39 mm, 60 mm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.