BuildBuddy, pumpa a habarcs egyszerű felhordására

45 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

9.090 Ft(-18%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.090 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.690 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 6.900 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A habarcs kezelése könnyebb lesz, mint valaha! A BuildBuddy applikátor biztosítja a habarcs pontos és tiszta felhordását a kívánt területre – csepegés és habarcs maradványok nélkül. Készítse elő a habarcsot egy edényben, és egyszerűen szivattyúzza a pumpával, majd alkalmazza bárhol – falon, résen, téglán vagy bárhol máshol.

  • egyszerűbb habarcs használat
  • csökkent habarcsfogyasztás, mivel nem csepegtet
  • könnyen kitölti a lyukakat – akár függőleges alapon is
  • ideális kézművesek számára, akiknek nincsenek előrehaladott falazási technikái
  • Összetétel: kiváló minőségű ABS műanyag, rozsdamentes acél és gumi
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
EGYSZERŰSÍTETT OTTHONI PROJEKTEK
A habarcsnak megfelelő felhasználási sűrűségűnek kell lennie. Ez azt jelenti, hogy nem lehet túl vastag, mivel elég folyékonynak kell lennie a formáláshoz. Pontosan ez azt jelenti, hogy mindent összecsöpögtet és beszennyez. A BuildBuddy pumpa azonban gondoskodik arról, hogy gyorsan és pontosan felhordja a habarcsot ott, ahol kívánja, majd el is simíthatja, ha akarja.
MINDEN FORMÁHOZ ÉS TERÜLETHEZ
Még mindig falazó kanalat használ, de a habarcs kiszök a szélekről, kifolyik az edényből és leesik a padlóra, amikor a falon szeretné alkalmazni? Ez a pumpa megkönnyíti, gyorsabbá és tisztábbá teszi a ház körüli munkákat! A szivattyú nagy munkát végez, hogy felhordja a habarcsot a falra, a padlóra, a repedésekre, valamint a kis résekre és a függőleges felületekre, ahol általában a legtöbb problémánk van. Ez a készülék észszerűbbé teszi a habarcs használatát, mivel pontosan úgy alkalmazhatjuk vele, ahogyan szeretnénk, anélkül, hogy a falat vagy a padlót kellene préselnünk hozzá.
HOGYAN HASZNÁLJA A PUMPÁT?
Először is válassza ki a megfelelő fúvókát, és helyezze a pumpa tetejére. Merítse a fúvókát a habarcsba, és húzza vissza a kart, hogy megtöltse a szivattyút a habarccsal. Ezután tolja a pumpát a kívánt területre, és lassan nyomja meg a fogantyút, amíg a habarcs ki nem folyik belőle. Használat után feltétlenül mossa le alaposan vízzel a szivattyút, hogy elkerülje a habarcs részecskéinek kiszáradását.

További információk

  • kiváló minőségű ABS műanyag, rozsdamentes acél és gumi

  • 53 x 14 cm

  • szivattyú és 4 darab a különféle bevonathoz

  • 15 mm, 22 mm, 39 mm, 60 mm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.