Olló növények/fák metszéséhez és oltásához, CepiStar

27 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

Original price was: 9.890 Ft.Current price is: 8.890 Ft.(-10%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.890 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.690 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 6.990 Ft/ darab Sporóljon 5.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Azt akarja, hogy a fái egyensúlyt tartsanak fent a növekedés és a termőképesség között? Tudja, hogy ehhez ideális az ágak metszése? Akkor egy Cepistar fa metszőollóra van szüksége, amely mindenféle csemete, gyümölcsfa, díszbokor, virág és inda oltására alkamas. Különleges ollóval sok energiát és időt spórol és a metszőolló tökéletesen passzol.

  • A három vágási lehetőség (Ω típus, V típus vagy U típus) az oltás különféle vágásait teszi lehetővé. A három vágási fajta a sikerének megfelelő legjobb választási lehetőségét nyújta.
  • Ezzel könnyűvé és gyorssá válik a használata.
  • Az oltást biztonságosan hajta végre. Gyümölcsösökben és kültéren való használatra való.
  • Kezdőknek is alkalmas, mert az oltás nagyon könnyű.
  • A Cepistar metszőollók élettartama hosszú és a sikeres oltáshoz elengedhetetlen.
  • Használat: az ergonómikus nyél meggátolja, hogy kicsússzon a kezéből
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
CEPISTAR METSZŐOLLÓ A 100%-OS SIKERÉRT!
Ez a korszakalkotó és sokoldalú eszköz a vágást nagyon kényelmessé teszi. A fa metszőolló egy egyedi és sokoldalú kézzel működtetett metsző eszköz, amelyet arra terveztek, hogy az oltásokon a metszővágások különféle fajtáit pontosan hajtsa végre.
NÖVELNI TUDJA A TERMŐKÉPESSÉGET A CEPISTAR HASZNÁLATÁVAL?
A Cepistar fa metszőolló garantáltan az ág tökéletes metsző vágását hajtja végre és teljessé teszi a fák oltását. A gyümölcsfák megfelelő vágásával megnövelheti a gyümölcs hozamot és összel és télen meg is édesítheti.
HÁROM ABLAK KÖVETIK ÚJ EREDMÉNYRE
A három vágás opciója (Ω, V vagy U típusú) lehetővé teszi egy másik vágás vágását. Háromféle vágás kínál a legjobb választást a sikerhez, mivel testreszabhatja a vágást a fák, cserjék, rózsa és szőlő igényeihez.

További információk

  • az ergonómikus nyél meggátolja, hogy kicsússzon a kezéből

  • rozsdamentes acél penge

  • 3 fajta penge, Ω típus, V típus vagy U típus.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.