ChristmasLights, ünnepi fények, amelyeket okostelefonnal lehet vezérelni

13 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

Original price was: 12.090 Ft.Current price is: 9.490 Ft.(-22%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.090 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 7.090 Ft/ darab Sporóljon 7.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az okos ünnepi fények lehetővé teszik, hogy a fények színeit a saját igényeid szerint állítsd be a telefonodon, és egy igazi mesebeli hangulatot varázsolj! Egyszerűen dugd be a fényeket egy USB aljzatba, és csatlakoztasd őket a telefonoddal az ingyenes alkalmazáson keresztül!

  • Tökéletes dekoráció
  • Könnyen használható
  • Vízálló
  • Kültéri és beltéri használat
  • Okostelefonos vezérlés
  • Hossz: 10m (100 hurkok)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A TÖKÉLETES KARÁCSONYFA

Az okos ünnepi fények lehetővé teszik, hogy különböző világítási effekteket állíts be okostelefonodon! Állítsd be a fények színeit a saját ízlésed szerint, és teremts egy igazi mesebeli hangulatot!

EMLEKEZETES FÉNYEK

Állítsd be a fényhatásokat és a színeket a telefonoddal! Egyszerűen dugd be a fényeket egy USB aljzatba, és csatlakoztasd őket a telefonodhoz az alkalmazáson keresztül! Az alkalmazás minden okostelefonon működik! (Google Play vagy iOS App Store)

BELTÉRI ÉS KÜLTÉRI HASZNÁLAT

A ChristmasLights vízálló és beltéri és kültéri használatra is alkalmas! Beállíthatsz egy időzítőt is, amely be- és kikapcsolja a fényeket, amikor szeretnéd!

További információk

  • 10m (100 hurkok)

  • Buletooth segítségével okostelefonon keresztül (működik minden okostelefonon, töltsd le az alkalmazást a Google Play vagy az iOS App Store-ból).

  • Csak dugd be egy USB aljzatba.

  • Vízálló, beltéri és kültéri használatra alkalmas.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.