Cloths, további törlőfejek (2 db)

14 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

Original price was: 11.690 Ft.Current price is: 8.800 Ft.(-25%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.800 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.490 Ft/ darab Sporóljon 2.620 Ft
Legjobb ár
3x 6.590 Ft/ darab Sporóljon 6.630 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Szerezzen be extra tisztítófejeket, és mindig legyen kéznél a készlet! Minden extra törlőfej jól jön, hiszen mindegyiket különböző célokra használhatja – egyet a padlóhoz, egyet az ablakokhoz, egyet az autóhoz stb.

  • Különféle felületek tisztítása – padló, mennyezet, ablakok, redőnyök, autó
  • A törlőkendők nedves és száraz tisztításra alkalmasak
  • Nedv felszívó anyag
  • Mikroszálas a gyengéd és egyben alapos tisztításért
  • A csomag tartalma: 2x extra törlőfej
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 2x extra törlőfej

  • mikroszálak

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.