UV szűrő sapka, UVCoolHat

35 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

Original price was: 10.690 Ft.Current price is: 7.990 Ft.(-25%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.990 Ft/ darab Sporóljon 6.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 8 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Végre itt a nyár és a hosszú napsütéses napok! A legjobb, ha a lehető legtöbb időt töltjük el a szabadban, de ne felejtse el az UV sugárzás elleni védelmet. Erről tökéletesen gondoskodik az UV CoolHat kalap, amely speciális, szellőzős anyagból készül, amely megvédi a sugárzástól de ugyanakkor kellemes hűvöset is biztosít.

 • 99% -os UV-védelem
 • A hő 80% -át visszatükrözi
 • Speciális bevonat 
 • Katonai technológia
 • Rugalmas
 • Unisex
 • Szín: bézs
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A NAP VESZÉLYEI

Tagadhatatlan, hogy a nap egészséges, de ugyanakkor veszélyes is lehet. A nap infravörös sugarai eljutnak hozzánk, és ennek az energiának egy része ultraibolya (UV) hullámok formájában érkezik. Az UV-sugarak károsítják a bőr alapvető építőköveit - a sejteket, sőt a DNS egyes részeit is. Egyes sérült sejtek regenerálódnak, mások elpusztulnak, mások pedig károsodnak, megváltoznak, a test elveszíti az irányítást felettük, és elkezdenek szaporodni, ami rákhoz vezethet. A fentiek miatt rendkívül fontos, hogy megfelelően védje magát a napsugarak káros hatásaitól. A bevonat miatt a kalap a káros UV-sugarak 99% -át blokkolja, és a hő 80% -át visszatükrözi, egyszerre véd és hűt.

VÉDELEM ÉS HŰT

A kalap könnyű és szellős anyagból készül, amelyet a katonaság, a sportolók és a mentőszolgálat munkatársai használnak. A külső felületet speciális UV-álló anyaggal vonják be, amely visszatükrözi a sugarakat, és akár 80% -kal csökkenti a hőérzetet. Öntsön egy kis vizet a kupakba, a belsejében lévő speciális bevonatot átitatja a víz, amely viselés közben lassan, csöpögés nélkül elpárolog. Frissnek és védettnek érzi majd magát.

További információk

 • bézs

 • Unisex

 • a felületbevonat a káros UV-sugarak 99% -át blokkolja, és a hő 80% -át visszaveri

 • egyszerre véd és hűt

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.