CornerCraft, egy egyedi eszköz a mérés új dimenzióihoz

34 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

6.290 Ft(-31%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 5.490 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Bárknek, aki a megmunkálás rajongója vagy aki professzionális asztalos, most elérhető egy egyedi eszköz, amely sok mérési feladatban segít. A CornerCraft okos segítség a mérés új dimenzióihoz! Ezzel a segítséggel minden pontos mérés könnyűvé válik és a teremtés öröme még nagyobb lesz. Egy ennyire egyszerű készülék, amelynek hatalmas a járulékos értéke! 

  • Egyszerűsítse le a hossz mérését
  • Könnyű méret átvitel
  • Mérő
  • Lyuk forgási vezető
  • Magas minőségű műanyag
  • Méretek: 150 x 275 x 66 mm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
SZAKÉRTŐ PRECIZITÁS
A CornerCraft magas minőségű műanyagból készül és széles körben használható. Lehetővé teszi, hogy könnyedén mérjen és vigye át a méréseket és hogy könnyedén megrajzolja a vonalakat és szögeket a gerendákra, deszkákra, csövekre és más három dimenziós alrétegekre. A négyszög alak pontos szögek megjelölését teszi lehetővé, amely ideális arra, hogy a megmunkálni kívánt anyag minden oldalát a megfelelő méretre készítse.
SOKFÉLE HASZNÁLAT
A CornerCraft lehetővé teszi önnek, hogy gyorsan mérjen és rajzoljon 90 és 45 fokos szögeket illetve egy skálával is rendelkezik, amivel 0 és 90 fok között mérheti a szögeket. Mérő profilként is lehet használni párhuzamos vonalak jelöléséhez. Fúrófej átmérő mércével és rendelkezik, hogy könnyedén megállapíthassa, hogy milyen átmérőjű fúrófejre van szüksége. A három dimenziós formatervezésének köszönhetően olyan kerekded anyagokon is használható, mint a csövek!

További információk

  • 150 x 275 x 66 mm

  • 150 g

  • metrikus

  • magas minőségű PVC műanyag

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.