Cutstar, konyhai olló ételekhez

26 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

Original price was: 10.290 Ft.Current price is: 7.490 Ft.(-27%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.990 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 6.590 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 8 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Elfárad az ételek vágásának és aprításának időigényes folyamatában? Gondolt már arra valaha, hogy létezik valami jobb és gyorsabb eszköz, mint a kés? A Cutstar, egy olló alakú konyhai szerszám, nélkülözhetetlen tartozékossá válik, mivel nagyon praktikus és hasznos a főzéshez.

  • Az eszköz teszi a különféle ételek pontos vágását és darabolását.
  • Több funkciót tölt be egyetlen eszközként – kés és vágódeszka.
  • Gyorsan és egyszerűen darabolhat fel mindenféle zöldséget, fűszernövényeket, gyümölcsöt, húst, kenyeret, …
  • A biztonsági zár megakadályozza a baleseteket.
  • Használható és könnyen tisztítható.
  • A csomag tartalma: 1x Cutstar konyhai olló
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A CUTSTAR ESZKÖZZEL A VÁGÁS ÉS DARABOLÁS SZÓRAKOZTATÓ TEVÉKENYSÉGGÉ VÁLIK

Ez az innovatív és sokoldalú eszköz kényelmessé teszi a vágást és a darabolást. Az eredmény szép és akár bármilyen típusú étel darabol vele, legyen az saláta, kolbász vagy banán. Közvetlenül az edénybe darabolhat a főzés során. A termék biztonsági zárral is rendelkezik, amely megakadályozza a lehetséges baleseteket.

Miért nélkülözhetetlen a Cutstar minden konyhában?

A borotvaéles rozsdamentes acél penge és a vágódeszka kombinációjával az ételek vágása és darabolása gyorsá és egyszerűvé válik, mivel egy pillanat alatt mindenféle ételt feldarabol. A kés és a tábla a legjobb barátok a konyhában, tehát a Cutstar konyhai olló ideális és szükséges kiegészítő minden modern konyhához.

További információk

  • 1x Cutstar konyhai olló

  • mosogatógépben mosható

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.