DiamondBruss, gyémánt fúrófej

47 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

8.490 Ft(-15%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Rossz hangulatban van, mert a fúrófejek teljesen elhasználódtak? Kerülje el az új DiamondBruss csiszolóval történő új vásárlások költségeit, mivel ezáltal a fúrófejeket teljesen újdonságokká csiszolja. A gyémántfej gyorsan és egyszerűen visszaállítja a fúrófejek élességét, időt, pénzt és új vásárlási gondot takarítva meg.

  • Gyors és könnyű élesítés
  • A gyémántfej hosszú ideig bít ki
  • Különböző méretű fúrókhoz alkalmas
  • Minőség tesztelve és megerősítve
  • Fúrófejeknek: 2mm-5mm; 5mm-8mm in 8mm-12,5mm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
BIZTONSÁG ÉS PÉNZTAKARÍTÁS
A rendszeres fúró felhasználók otthon vagy szakmailag ismerik az éles szerszámok fontosságát. A meleg kiegészítők használata meghosszabbítja a munkaidőt, megterheli az elektromos fúrót és a felhasználót, és potenciálisan veszélyes lehet a talajra kifejtett csúszások és megnövekedett nyomások miatt. Egy másik fontos tényező természetesen az új fúrók vásárlásának költségei. Ez az ár szempontjából nagy készlet, mivel nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy ipari szerelési munkákat elvégezzünk. Nagy megtakarítás a spirálfúrók minőségének gyors helyreállítása!
ÉLESÍTÉSI ELJÁRÁS
Helyezze be a DiamondBruss csiszolófejet a csavarhúzóba, és illessze be az őrlni kívánt fúrót a fúrófej tartójába. Különböző méretű fúrógépek csiszolhatók: 2–5 mm; 5 mm-8 mm és 8 mm-12,5 mm. Kapcsolja be a fúrót és várjon legalább két másodpercig a teljes teljesítmény (2000 és 3500 fordulat/perc között). Lassan nyomja be a fúrót a tekercsen keresztül a köszörűkőhöz, tartsa fenn az állandó csiszolási irányt, és a tolóerő nem lehet túl erős. A fúró egyik oldalának csiszolása után ismételje meg a folyamatot a másik oldalon. A csiszolóoldal cseréje közben hűtsük le a fúrót 5 percig vízben. Ha a fúrófej nagyon kopott, akkor a folyamatot többször megismételheti.

További információk

  • 2mm-5mm; 5mm-8mm in 8mm-12,5mm

  • műanyag és gyémánt élesítő

  • erővel 2000 és 3500 fordulat/perc között

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.