DoorLED, diszkrét LED lámpák a gardrób belsejébe

47 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

7.990 Ft(-26%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.990 Ft/ darab Sporóljon 6.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Világítsa meg szekrényeinek belsejét a DoorLED! innovatív LED-lámpákkal A lámpák könnyen felcsavarozhatóak az ajtózsanérokra, és minden alkalommal felkapcsolnak, amikor kinyílik a szekrény ajtaja! Vessen véget a sötét szekrényekben való keresgélésnek!

  • Innovatív és diszkrét dizájn
  • Ajtónyitáskor világít
  • Egyszerű felszerelés az ajtózsanérokra
  • Erőteljes és tartós LED-izzók
  • Minden típusú szekrényajtóhoz alkalmas
  • A csomag tartalma: 2x DoorLED lámpa
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

NYISSA KI A SZEKRÉNYAJTÓT ÉS A LÁMPA FELKAPCSOL!

A DoorLEDi Innovatív LED lámpák bármely szekrény ajtajának kinyitásával aktiválhatóak. Az erős és gazdaságos LED izzók megvilágítják a gardrób belsejét, és azonnal megkönnyítik Ön számára, hogy megtalálja, amit keres! Nélkülözhetetlen eszköz minden gardróbszekrényhez, konyhához vagy alagsori szekrényhez – egyszerűen telepítse őket, és minden alkalommal könnyítse meg a dolgát, amikor kinyitja a szekrényt!

DISZKRÉT TERVEZÉS

A DoorLED lámpák könnyen felszerelhetőek a meglévő zsánérokra. Úgy vannak megtervezve, hogy gyakorlatilag észrevehetetlenek legyenek, de amikor kinyitjuk az ajtókat, láthatunk a sötétben is! Bármilyen gardrób erős megvilágítása. Segítenek a dolgok megtalálásában és rendszerezésében.

További információk

  • 2x DoorLED lámpa

  • felcsavarozzuk az ajtózsánérokra

  • A csomag nem tartalmazza. Mindegyik lámpa működéséhez 1x 23A 12V elem szükséges

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.