Drillstar, fúrófej készlet mesterembereknek

11 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

Original price was: 10.490 Ft.Current price is: 7.690 Ft.(-27%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Váljon a saját mesteremberévé és könnyedén fogjon bele a projektekbe. A spirális fúrókészlettel bármilyen feladatot el tud látni.

  • Precizitást és erőt biztosítanak
  • Magas minőségűek
  • Alkalmas fúrásra és vágásra
  • Fúró méretek: Fúró méretek: M3x0.5, M4x0.7, M5x0.8, M6x1, M8x1.25, M10x1.5,
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
MINŐSÉG ÉS FUNKCIONALITÁS
A spirális fúrókészlet meg fogja önt győzni a minőségéről és még annál is inkább a funkcionalitásáról. Ezekkel minden feladattal meg fog bírkózni, még a megterhelőekkel is.
TARTÓS ÉS SOKFÉLE FÚRÓFEJ
Mivel a spirális fúrófejek magas minőségű anyagokból készültek, tartósak és sokáig használhatóak maradnak. A készletben számos fúrófej található, melyek különféle méretűek és így különféle feladatokra alkalmasak.
SPÓROLJON AZ IDEJÉVEL
A hihetetlenül szilárd fúrók nem kopnak könnyen. Az, hogy egyszerre tud fúrni és nyomni, értékes időt fog önnek spórolni és gyorsabban fog tudni dolgozni. Ettől függetlenül a munka jól és jó minőségben lesz elvégezve, mivel a fúrófejek tartós és szilárd anyaggal büszkélkedhetnek.

További információk

  • Fúró méretek: M3x0.5, M4x0.7, M5x0.8, M6x1, M8x1.25, M10x1.5,

  • 6,35 mm

  • 6x hatszögletű spirális fúrófej

  • Fehér gyémánt

  • 28 mm

  • Acél

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.