Érintőképernyős kesztyű, WinterStar

32 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

7.930 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.930 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.930 Ft/ darab Sporóljon 2.000 Ft
Legjobb ár
3x 5.935 Ft/ darab Sporóljon 5.985 Ft

Termék 1

 • Velikost
  • 1. méret: 19-20 cm
  • 2. méret: 21-22 cm
Szállítás az EU raktárából 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Védje kezét a téli hőmérséklettől. A hideg napok nem túl kényelmesek a megfelelő felszerelés nélkül, ezért készüljön fel a hideg időjárásra karcsú, sportos téli kesztyűkkel, amelyek melegen tartják majd Önt. Még a telefon használatakor sem kell levennie őket, mivel van egy speciális tartozékuk, amely lehetővé teszi a mobiltelefonok és táblagépek zökkenőmentes használatát.

 • Példák az érintőképernyő használatára
 • Rendkívül kényelmes modell
 • Hasznos cipzár a gyors öltözködéshez és levetkőzéshez
 • Pontos és minőségi varratok
 • Vízálló
 • 1. méret = tenyér kerülete 19-20 cm, 2. méret = tenyér kerülete 21-22 cm
 • A csomag tartalma: 1x WinterStar vízálló kesztyű
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
SZÁLLJON SZEMBE AZ ALACSONY HŐMÉRSÉKLETTEL
Az alacsony hőmérsékletnek nem szabadna megakadályoznia a szabadban töltött idejét. A téli napokon csak minőségi, meleg ruházatra és kiegészítőkre van szüksége a kinti aktivitásokhoz. Ne felejtse el megvédeni a kezeit, hiszen a hidegnek való kitettség a kezek rendkívül száraz bőréhez is vezethet. Válasszon olyan minőségi és meleg kesztyűt, amely megvédi a hidegtől és más időjárási viszonyoktól egyaránt.
VÍZÁLLÓ ÉS MELEG
A kesztyű kiváló minőségű vízálló anyagból készül. Ezenkívül, a jó minőségű varratok nem tolerálják a vízcseppeket, és mindig szárazon tartják a kezét. A kesztyű belsejében puha anyag található, amely kellemesen meleg környezetet biztosít a kezének, így élvezheti a sétálást, a természetben lógást, a kerékpározást, a hóesést és más téli tevékenységeket, mivel a kesztyű -30°C-ig terjedő hőmérsékleten is jól teljesít. Kivételes tulajdonságai ellenére a kesztyű elég vékony ahhoz, hogy jó tapadást biztosítson.
ALKALMAS OKOSTELEFONOK HASZNÁLATÁRA IS
A kesztyű kiváló minőségű anyagot tartalmaz az ujjbegyein, amely lehetővé teszi az érintőeszközök zökkenőmentes használatát. Ez lehetővé teszi a telefonja használatát anélkül, hogy le kellene vennie a kesztyűjét. Ha azonban úgy dönt, hogy leveszi, akkor mindkét kesztyűt praktikus szorítóval meghúzhatja, hogy elkerülhető legyen az elvesztésük.

További információk

 • 1x WinterStar vízálló kesztyű

 • 1. méret: 19-20 cm, 2. méret: 21-22 cm

 • GoreTex

 • fekete

 • 1. méret = tenyér kerülete 19–20 cm, 2. méret = tenyér kerülete 21–22 cm

 • mosógépben mosható

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.