FastCorner, 90°-os sarokszorító, sarok ék

23 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

Original price was: 14.090 Ft.Current price is: 11.290 Ft.(-20%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 11.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 9.590 Ft/ darab Sporóljon 3.400 Ft
Legjobb ár
3x 8.490 Ft/ darab Sporóljon 8.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A sarokszorító az asztalos és hegesztési munkák legújabb tartozéka, amely segíti és támogatja a 90° -os szögek létrehozását. Lehetővé teszi két, különböző vastagságú fa vagy fém tömb stabil és pontos rögzítését derékszögben. Alkalmas hegesztéshez, bútorok összeszereléséhez, keretek, szekrények és akváriumok készítéséhez is.

 • Teljes 90° -os szöget zár be
 • Különböző célokhoz és anyagokhoz
 • Rugalmas szélességű
 • Gyors és egyszerű
 • Kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült
 • Hosszú életű
 • Anyag: alumínium ötvözet, gumi fogantyúval
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
HASZNÁLATA
A sarokszorítót úgy állíthatja be, hogy a munkafelületet szilárdan pontosan téglalap alakban tartsa. A szorítópofák és a kétirányú csúszásgátló gumi fogantyú könnyen állíthatók és gyorsan rögzíthetők a munkafelületekre. A szorítópofák szélessége 70 mm.
SOKFÉLESÉG
A sarokszorítót vagy sarok éket úgy tervezték, hogy pontosan rögzítse a 90°-os illesztéseket és a kereteket acélból, fából vagy üvegből készülve. Ideális hegesztéshez, keretezéshez, szekrény készítéséhez, bútorok, keretek, akváriumok összeszereléséhez és még sok máshoz. Az anyagot pontosan derékszögbe igazítja, és szilárdan rögzíti a helyén, amíg megmunkálja. Ideális szakembereknek és azoknak, akik különféle ácsmunkákat akarnak végezni egyedül.
A MINŐSÉG KIEMELÉSE
A sarok ék kiváló minőségű, rozsdamentes alumínium ötvözetből készül. Egy ilyen anyag kiválasztásával nagyon tartós és erős ötvözetet kaptunk, amely gyakorlatilag elpusztíthatatlan, de ugyanakkor könnyű is, így könnyebb megmunkálni, és az Ön termékei professzionális pontossággal készülhetnek el. A gumi fogantyú megakadályozza a csúszást és a sérüléseket.

További információk

 • alumínium ötvözet, gumi fogantyúval

 • ezüst

 • 285 x 214 x 54 mm

 • kb. 70 mm

 • 90 mm

 • 35 mm

 • 1000g

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.