FidgetPopit, társasjáték a logikus gondolkodás fejlesztéséhez

43 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

6.770 Ft(-14%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.770 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.755 Ft/ darab Sporóljon 2.030 Ft
Legjobb ár
3x 5.090 Ft/ darab Sporóljon 5.040 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 12 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ön is rajong a buborékcsomagolás buborékjainak kipukkasztásáért? Akkor imádni fogja ezt az anti-stressz játékunkat, amely sokoldalú és alkalmas minden generáció számára. A FidgetPopit egyedül vagy szeretteivel és barátaival együtt is játszható.

  • A logikai gondolkodás fejlesztését szolgáló játék
  • Csökkenti a stresszt
  • Használható egyedül vagy barátaival
  • 5 éves kortól ajánlott
  • Biztonságos és minőségi anyag
  • Nagyszerű szórakozás időseknek és fiataloknak
  • A csomag tartalma: 1x FidgetPopit társasjáték
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

FELEJTHETETLEN SZÓRAKOZÁS GYEREKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK

Ön is rajong a buborékcsomagolás buborékjainak kipukkasztásáért? Akkor imádni fogja ezt az anti-stressz játékot, amelyet újra és újra fel lehet használni.

Egyéni vagy társasjáték

A FidgetPopit egy sokoldalú játék, amely minden generáció számára megfelelő! Játszható egyedül, vagy szerettei és barátai társaságában. Robbantsa fel a buborékokat, játsszon különböző játékokat, vagy használja frizbiként - a lehetőségek végtelenek!

Egyszerű játékszabályok

A játékszabályok egyszerűek: 2 játékos felváltva játszik, mindegyikük tetszőleges számú buborékot képes kipukkasztani egy sorban. Az a játékos veszít, akinek megmarad az utolsó buborék. Megfordítjjuk a sorrendet, és új játék kezdődhet.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Marika E. 30 min ·
A gyerekek heteken keresztül nyagattak, hogy vegyem meg nekik ezt a játékot, majd megrendeltem, amikor megláttam a hirdetését. Nem kell magyaráznom, milyen öröm volt a házunkban! ☺
Hozzászolás Megosztás
(8)
Andras M. 50 min ·
A gyerekek végre letették a telefonokat a kezükből !!! ☺ Érdekes játék ...
Hozzászolás Megosztás
(14)
Judit G. 36 min ·
Megendeltem ezt a játékot az unokámnak, nagyon boldog volt amikor kipróbálta!
Hozzászolás Megosztás
(7)
Sandor K. 54 min ·
A fiam azt mondta, hogy ő az egyetlen az osztályában, akinek még nincs meg ez az izgalmas játék. Meg akartam lepni, ezért megrendeltem Önöktől... igen, még soha nem láttam ennyire örülni valaminek, hehe! ☺
Hozzászolás Megosztás
(15)
Andrea W. 51 min ·
Amikor átadtam a játékot az unokámnak, azt mondta, hogy én vagyok „a világ legjobb nagymamája”!
Hozzászolás Megosztás
(11)

További információk

  • 1x FidgetPopit társasjáték

  • A színt véletlenszerűen választjuk ki.

  • szilikon

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.