Fitness rugalmas gumi készlet fogantyúval, FitBands

42 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

Original price was: 11.290 Ft.Current price is: 8.590 Ft.(-24%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.290 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.490 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A FitBands elasztikus gumik nagyszerű és pénztárca barát edzés kiegészítők bemelegítéshez, nyújtáshoz és erősítő edzéshez egyaránt, amelyek nem foglalnak sok helyet, és a testmozgás hatása megegyezik vagy még jobb, mint a súlyzós edzésé, mivel mindkét irányban rezisztenciát biztosít. A FitBands könnyű, könnyen szállítható, tárolható és könnyen kezelhető. Kiválóan alkalmasak edzésre, rehabilitációra és a mobilitás fokozására, valamint széles körű felhasználást és sokféle gyakorlatot tesznek lehetővé.

 • Erősítő edzés a nappalija kényelmében
 • 5 különböző elasztikus szalag, 4,5 és 52 kg közötti rezisztenciával
 • Alkalmas kezdőknek és profiknak egyaránt
 • Könnyű és gyors telepítés
 • Könnyű hordozhatóság
 • Rendkívül tartós anyagok
 • A csomag tartalma: 5x különféle ellenállású elasztikus gumi karabélyokkal, 2x fogantyú, 1x ajtóhorgony, 1x táska, 2x bokaheveder
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
A TÖKÉLETES TRÉNING ESZKÖZ
Nincs pénze vagy helye ahhoz, hogy otthon erősítő edző eszköze legyen? A havi fitnesz bérlete súlyos gondot jelentett a család költségvetésben? Mindezen problémák megoldásaként, itt vannak az elasztikus FitBand tréning gumik, melyek tökéletes egész testi edzést nyújtanak minden nehézségi szinten. Ezenkívül a rugalmas gumik könnyűek és kicsik, így rendkívül kényelmesem hordozhatók egy kézitáskában, mely hozzájuk jár. Magával viheti őket nyaralásra, üzleti útra, munkahelyre vagy sétára, és közben elvégezhet még néhány erőnléti edzést.
DIVERZITÁS
A FitBands elasztikus gumik teljes test erősítő gyakorlatok széles skáláját nyújtják. A készlet 5 különféle típusú elasztikus gumit tartalmaz, eltérő rezisztenciával (4,6 kg, 6,8 kg, 9,1 kg, 11,4 kg és 13,6 kg), amelyek külön-külön vagy együttesen is használhatók, attól függően, hogy mekkora rezisztenciát kíván. Egy kis képzelettel kb. 150 különféle gyakorlatot végezhet az egész test erősítésére, égetésére vagy alakítására, akár teljesen kezdő, akár profi atlétáról van szó.
HASZNÁLAT
A készlethez egy speciális ajtóhorgony tartozik, amelyet könnyen rögzíteni lehet az ajtólap és a keret között, és az elasztikus gumi készen is áll az edzésre. A lágy habfogantyúk szilárd és stabil markolást biztosítanak, valamint boka hevedereket is kap, mert természetesen nem szabad elfelejteni a lábak edzését sem. A beállítás és a szállítás megkönnyítése érdekében mindig készen állhat egy sor ismétlésre, még akkor is, ha csak néhány perc szabadideje van az edzésre. Az elasztikus gumik erős anyagokból készülnek, hosszú élettartamot és jó edzést biztosítanak.

További információk

 • 5x különféle ellenállású elasztikus gumi karabélyokkal, 2x fogantyú, 1x ajtóhorgony, 1x táska, 2x bokaheveder

 • 5 különböző szín, az eltérő edzés intenzitáshoz

 • erős és ellenálló, hőre lágyuló elasztikus

 • kezdőknek és profiknak egyaránt

 • Az edzés megkezdése előtt minden használat előtt ellenőrizze a tréning szalagok töréseit.
  Ne feszítse a szalagot az eredeti hosszának háromszorosánál nagyobb mértékben.
  Ne használja őket durva vagy érdes felületeken.
  Feszültség állapotában óvatosan engedje vissza az összes szalagot az eredeti hosszába, mielőtt elengedné, hogy elkerülje a sérüléseket.
  Javasoljuk, hogy a terméket szobahőmérsékletlen tárolja, nedvesség, hő vagy közvetlen napfény ellen védve, hogy növelje a termék életciklusát.
  A terméket csak nedves ronggyal tisztítsa, ne használjon tisztítószereket vagy szappanokat. Bármilyen tisztítószer vagy szappan károsíthatja vagy gyengítheti a szalagokat.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.