FlexiDrain, rugalmas elvezető eszköz olaj, benzin és más folyadékok számára

45 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

8.490 Ft(-6%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Bemutatjuk a FlexiDrain, rugalmas elvezető eszközt, amely tökéletes a folyadékok elvezetéséhez a garantált zavarmentes olaj- és folyadékcsere érdekében! A FlexiDrain kiválóan alkalmas olaj, benzin és egyéb folyadékok ürítésére gépjárművekből, teherautókból, motorkerékpárokból, ATV-kből, ipari berendezésekből, fűnyíró berendezésekből és targoncákból!

  • Tökéletes olajokhoz, benzinhez és más folyadékokhoz
  • Rugalmas és újraformázható, így bármilyen lyukba befér
  • Zavarmentes lesz az olaj és a folyadék csere közben
  • Újrahasznosítható és tartós anyagokból készül
  • -30 ° C és 200 ° C közötti hőmérsékleten működik
  • Anyag: gumi + alumínium ötvözet
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Tökéletes tölcsérrendszer a legegyszerűbb áttöltéshez
Egy egyszerű, de hasznos eszköz a folyadékok / száraz hozzávalók áttöltéséhez a tartályokból a palackokba. Használat után tísztitsa meg, és tekerje fel, hogy beleférjen bármilyen szerszámdobozba.
Átformálás és újrafelhasználás több ezer alkalommal
Formálja át és hozzon létre egy tökéletes egyedi tölcsért minden alkalommal. Használja újra több ezer alkalommal. -30 ° C és 200 ° C közötti hőmérsékleten működik, rendkívül kompatibilis a közönséges autófolyadékokkal, csak át kell formázni és újra fel lehet használni.
Széles alkalmazási terület
A folyadék ürítésén és töltésén kívül a FlexiDrill sokféle alkalmazásra használható, ideértve a csőből csepegő víz elvezetését, madáretető emelők és műtrágyatartályok feltöltését. A lehetséges felhasználások végtelenek!

További információk

  • gumi + alumínium ötvözet

  • 50 x 20 cm

  • 1x FlexiDrain rugalmas elvezető eszköz

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.