FlexiGarden, öntözőfejjel rendelkező nyújtható kerti tömlő, amely nem gabalyodik össze

22 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

9.440 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.440 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.040 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.980 Ft/ darab Sporóljon 7.380 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Könnyű, kompakt, nyújtható, rozsdamentes, könnyen kezelhető és tárolható, sokoldalú, kényelmes, megbízható és még sok más tulajdonság felsorolható ennél a rendkívül nyújtható öntözőfejes kerti tömlőnél. Miért is foglalkozzon a szokásos öntözőtömlőkkel? Könnyítse meg életét és napi munkáját, valamint időt takaríthat meg azzal, ha a piszkos és idegesítő kerti tömlők összecsavarása helyett valami élvezetesebbet csinálhat.

 • 7,5 m-től 22,5 m-ig meghosszabbítható
 • Nem gabalyodik össze
 • Rugalmas és rozsdamentes
 • Könnyű
 • Normál öntözőfej
 • 7 üzemmóddal rendelkező permetezőfej
 • Szín: kék
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
EGYERŰSÍTSÜNK!
Épp menne zöldségeket vagy a gyepet locsolni, vagy autóját lemosni, de egyszerűen nem tudja magát rávenni, mert tudja, hogy hosszadalmas munka vár rá, beleértve az összegabalyodó csöveket és egy gyenge vízsugarat, amely alig éri el a kívánt területet. Itt az ideje, hogy abbahagyja ezen kellemetlen feladatokat, és vásároljon magának egy nyújtható kerti tömlőt öntözőfejjel, hét különböző öntözési móddal ellátva. Locsolja meg kertjét, gyepét, virágait, mossa le autóját, a kerti ösvényt, kutyáját, vagy hozzon létre vizes partit a forró nyári napokon.
SZÁMOS ELŐNY
A tömlő innovatív anyagból készült, amely 7,5 méteres alaphosszról 22,5 méter hosszúra nyújtható, és képes fenntartani a nyomást vagy öntözési erőt. Az anyag rendkívül rugalmas, rozsdamentes, és használat után, amikor elzárjuk a vizet, automatikusan visszatekerhető egy kis tekercsbe, amely ideális kis helyeken való tároláshoz. Az öntözőfej úgy van megtervezve, hogy egyenesen álljon, így soha nem szennyeződik. 7 különböző öntözési módszerre állítható be, így a vízsugarat saját igényeihez igazíthatja.

További információk

 • kék

 • gumi

 • 7,5 m-től 22,5 m-ig

 • 1 x öntözőtömlő, 1 x öntözőfej; 1 x csatlakozó

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.