FoilProtection, ragasztószalagos védőfólia

18 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

6.290 Ft(-30%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.790 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 5.390 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A védőfólia bútorok, padlók és háztartási gépek védelmére alkalmas különféle felületek festésekor. A fólia elektrosztatikus tapadással és ragasztószalaggal rendelkezik az egyszerű telepítés érdekében.

  • Védőfólia ragasztószalaggal
  • Permet és por elleni védelem
  • Védje meg a bútorokat, a padlót és a háztartási gépeket
  • A tárgyak mínőségének és fényének védelem
  • Egyszerű telepítés
  • A csomag tartalma: 1x védőfólia ragasztószalaggal (20 m)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

BÚTOROK, PADLÓK ÉS EGYÉBEK VÉDELME

A fóliával megvédheti a bútorokat vagy egyéb tárgyak különféle felületek festésekor. A fólia elektrosztatikus tapadással van kialakítva és ragasztószalaggal van felszerelve az egyszerű felrakás érdekében.

Felületvédelem festés közben

A védőfóliával bútorok, padlók, háztartási gépek vagy más tárgyak is bevonhatóak a védelem érdekében. Védje meg a dolgait a portól és a szennyeződésektől.

Minőségi védelem az otthona számára

A rendkívül jó minőségű és szinte súlytalan fólia szakadásálló, kényelmes és mindig kéznél lehet. Elektrosztatikus tapadással rendelkezik, használat után újra felhasználható!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Julianna L. 24 min ·
Amikor megláttuk ennek a fóliának a hirdetését, úgy döntöttünk, hogy magunk állunk neki a meszelésnek, hogy megtakarítsunk néhány forintot. Remek vásár volt!!5/5 😊 Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(13)
Sandor K. 16 min ·
Kiváló védelem a bútorok számára. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(6)
Eva S. 47 min ·
A tavasszal egyidejűleg a meszelés ideje is beköszönt az otthonunkban. Ezzel a fóliával idén sokkal könnyebbé tettük a munkánkat. Köszönöm!!! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)
Janos B. 29 min ·
Nagyon jó. A csomag nagyon hamar megérkezett. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(11)

További információk

  • 1x védőfólia ragasztószalaggal (20 m)

  • 150 cm x 20 m (elegendő 30 m2 felülethez)

  • PE fólia + papír

  • átlátszó, narancssárga ragasztószalaggal

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.