FoldingGarden, hordozható 26 literes szövet, kerti ágyás

10 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

7.090 Ft(-28%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.090 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.590 Ft/ darab Sporóljon 1.000 Ft
Legjobb ár
3x 6.190 Ft/ darab Sporóljon 2.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Takarítsa be kedvenc zöldségeit bőségesen bárhol!

 • Ideális zöldségekhez, gyümölcsökhöz, fűszerekhez vagy virágokhoz
 • Hordozható kivitelezés 2 fogantyúval
 • Alkalmas erkélyekre, teraszokra, kertekbe és üvegházakba
 • Minden típusú gumós és gyökeres növény ültetésére
 • Ablak a termésszabályozáshoz és a betakarításhoz
 • Kiváló környezetet biztosít a gazdag terméshez
 • Csomagban: 1x 26L-es hordozható kerti gerenda
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Ültesse el kedvenc gyümölcseit, zöldségeit, virágait vagy fűszereit bárhová!
Innovatív ablak a fejlődés ellenőrzéséhez, komtrolálásához és betakarításhoz!
A légáteresztő anyag tökéletes feltételeket biztosít a növekedéshez!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Julianna L. 30 min ·
Nagyszerű megoldás azoknak, akiknek nincs kertjük! Az erkélyre raktam ki őket, fekete műanyag talapzattal sorakoznak, és most van egy szép kis kertem közvetlenül a konyha mellett! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Andrea W. 16 min ·
Nagyon jó! Az a benyomásom, hogy a szövet és a talaj keveréke jót tesz a növényeknek, mert nekem a burgonyától a sárgarépáig minden remekül megterem. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Katalin C. 43 min ·
Ez tényleg nagyszerű! Tedd ki a napra, árnyékba vagy tető alá - szerintem ezek a tökéletes feltételek az igazán jó növekedéshez!
Hozzászolás Megosztás
(6)
Peter M. 25 min ·
A feleségemmel kiraktuk a kertbe és a teraszra, szóval minden kéznél van, és ez az ablak a betakarításhoz fantasztikus! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Maria D. 28 min ·
Milyen nagyszerű termék, különösen ez az ablak, ahonnan szó szerint kézzel szedhetjük ki a burgonyát! Elképesztő.
Hozzászolás Megosztás
(5)

További információk

 • 1x 26L-es hordozható kerti gerenda

 • Fekete

 • 30 x 35 cm, űrtartalma 26 liter

 • légáteresztő szövet

 • burgonya ültetése: 1. lépés: Helyezzen a talajra körülbelül 4 cm-nyi műtrágyával előre összekevert talajt. 2. lépés: Helyezzen 4-6 gumót egyenletesen a talajra úgy, hogy a hajtások felfelé nézzenek. 3. lépés: Töltse be a talajt úgy, hogy a gumókat teljesen befedje. Ha a talaj nem teljesen száraz, a legjobb megvárni, amíg a növények kikelnek, majd öntözni, figyelve a növények növekedését, és megismételni a víz és a talaj hozzáadását, amíg a hajtások megjelennek a zsák tetején. 4. lépés: Néhány hét múlva a növény levelei elszáradnak és besárgulnak. Kiszedheti a burgonyát közvetlenül az ablakon keresztül, szedje ki először a nagyobb burgonyát, és hagyja, hogy a kis burgonyák tovább nőjjenek a talajban.

 • az ágyás alján apró lyukak vannak, amelyek a víz elvezetésére szolgálnak, és nem tartják meg a vizet. Talapzat használatát javasoljuk.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.