Folyadéktranszfer kézi szivattyú, FuelSucker

16 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

6.590 Ft(-30%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.190 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 5.790 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A folyadékok szivattyúzására szolgáló kézipumpa minden otthon számára rendkívül hasznos kiegészítő. A szivattyú segítségével könnyen szifonozhat különféle folyadékokat, például benzint, olajat, vizet, sört … Segíthet a nagyobb akváriumok vízszivattyúzásában vagy cseréjében is.

  • Tökéletes eszköz folyadékok szifonozásához
  • Alkalmas üzemanyagokhoz, olajokhoz és desztillált vízhez
  • A tömlőt a szivattyúhoz a mellékelt tömlőbilincsekkel lehet rögzíteni
  • Hasznos kiegészítő bármely házhoz vagy műhelyhez
  • A csomag tartalma: 1x kéziszivattyú, 1x tömlő, 2x tömlőbilincs
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
HASZNOS TARTOZÉK MINDEN HÁZTARTÁSHOZ
A folyadékok szivattyúzására szolgáló kéziszivattyú minden otthon számára rendkívül hasznos kiegészítő. A szivattyú segítségével könnyen szifonozhat különféle folyadékokat, például benzint, olajat, vizet, sört ... Segíthet a nagyobb akváriumok vízszivattyúzásában vagy cseréjében is.
Minden típusú folyadékhoz alkalmas
A könnyű és hordozható kézi szifonpumpa mindenféle folyadékot, például üzemanyagot, olajat, vizet, sört stb. képes kiszivattyúzni
Könnyen kezelhető
A készlet egy rugalmas és tartós PVC átlátszó csövet tartalmaz, amely ellenáll a korróziónak és könnyű hozzáférést biztosít a tartályokhoz. A csövet a mellékelt tömlőbilincsekkel rögzítik a szivattyúhoz.

További információk

  • 1x kéziszivattyú, 1x tömlő, 2x tömlőbilincs

  • PVC

  • hossz 2m / átmérő 18mm / vastagság 2mm

  • a szivattyú nem alkalmas sós víz vagy maró folyadékok számára. A csatlakozó végnek a folyadék belsejében kell lennie, nem csak a folyadék felszínén. A szivattyú olyan járművekhez alkalmas, amelyek nem rendelkeznek lopásgátlóval.

  • 1. Használat előtt darabolja fel a mellékelt tömlőt 2 részre. Állítsa be a csövek hosszát az Ön igényeinek megfelelően. 2. Vegye figyelembe a szivattyún található nyílak irányát. A nyílnak mindig a szivattyúzás irányába (a folyadék irányába) kell lennie.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.