Fúró szivattyú | HomePumpPRO

13 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

11.390 Ft(-15%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 11.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 9.690 Ft/ darab Sporóljon 3.400 Ft
Legjobb ár
3x 8.490 Ft/ darab Sporóljon 8.700 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 13 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Nagyteljesítményű HomePump PRO nagy áramlású vízszivattyú víz és más folyadékok szivattyúzására, amely kézifúró csatlakoztatásával működik. Kiválóan alkalmas a kert öntözésére, az akváriumok, tartályok, kutak, medencék, vályúk és még vízágyak ürítésére. Egy innovatív és könnyen használható megoldás folyadékok áramlására egyik forrásból a másikba nélkülözhetetlen kiegészítő minden házban, kertben vagy műhelyben!

 • Könnyű és gyors csatlakozás
 • 3200 fordulattal 52 literes percenkénti működés
 • 350 W vagy nagyobb teljesítményű fúrókhoz
 • Erős műanyag és rozsdamentes acél
 • Belső átmérő: 15.8mm / 0.62in
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
KÉZNÉL A TELJESÍTMÉNY ÉS A HATÉKONYSÁG
A különféle fajta szivattyúk sorában a legyegyszerűbb szivattyú fajta, a HoePump PRO, elérhető a kerti vagy otthoni munkákhoz. Ez a szivattyú a legjobb választás 2 méteres folyadékok szivattyúzására. Egyszerűen csatlakoztassa a kerti locsolócső két végét a szivattyúhoz és a kézi fúrójához és már kezdheti is a szivattyúzást. Az alulra csatlakoztatott cső szívja a folyadékot és a fúró feletti cső üríti. A víz áramlási sebességét a fúró sebességével szabályozza és akár maximum 52 literes percenkénti sebességet is elérhet. 3200-as fordulatszámon.
A MINŐSÉG A KULCS
A HomePump PRO szivattyú építésénél különleges figyelmet szenteltek a minőségi anyagok kiválasztásának. Ezek elengedhetetlenek, mivel ez az egyetlen módja a rozsdásodás és az elhasználódás megelőzésének. A nagy mértékben megerősített műanyagok és a minőségi rozsdamentes acél biztosítja a szivattyú hosszú élettartamát és minőségét, így hosszú ideig szolgálni fogja önt.

További információk

 • 15.8mm / 0.62in

 • 21mm / 0.83in

 • megerősített PVC és rozsdamentes acél

 • Kék

 • 350 W vagy nagyobb teljesítményű fúrókkal

 • kb. 125mmx107mmx78.6mm / 4.92inx4.21inx3.09in

 • ez a szivattyú nem alkalmas gáz vagy gyúlékony folyadékok szivattyúzására.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.