FurRemover, újrafelhasználható szőrtelenítő henger

12 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 11.090 Ft.Current price is: 8.490 Ft.(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Van olyan házi kedvence, amely mindenhol szőrt hagy maga után? Kivételes szőrtelenítő hengerünk sokkal könnyebbé és egyszerűbbé teszi a tárgyak tisztítását. A legjobb az egészben az, hogy újra felhasználhatja a hengert, amikor a szőr felhalmozódott már benne. Csak annyit kell tennie, hogy tisztítás után kiürti. Így újra és újra felhasználható a görgő.

  • Haj-, autó- vagy szőnyegszőrtelenítő.
  • Többféle felhasználásra is alkalmas
  • Nincs szükség elemre vagy áramforrásra
  • Tartós tartozék
  • Könnyen tisztítható henger használat után
  • A csomag tartalma: 1x szőrtelenítő henger
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Kényelmes szőrtelenítő

A FurRemover szőrtelenítő henger alkalmas a haj gyors és egyszerű eltávolítására a ruhákról, a kárpitozott bútorokról, takarókról, autóülésekről stb.

Sokoldalú felhasználás

A görgőt egy speciális technológia alapján tervezték, amely biztosítja, hogy a haj a henger belsejében gyűljön össze, ami használat után könnyen kiüríthető.

Mindkét irányban felszedi a hajat

A henger másik nagy előnye, hogy mindkét irányban felszedi a hajat. Alkalmas bal- és jobbkezeseknek is, ideális utazáshoz, autóban való használathoz, kézitáskában való hordáshoz stb.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Eva S. 36 min ·
Nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Nagyon tetszik, hogy a henger mindkét irányban felveszi a hajat! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(8)
Judit G. 52 min ·
A cicánk minden alkalmat megragad, ha nem vagyunk otthon, és sok időt tölt a kanapén. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(6)
Norbert J. 43 min ·
A futár nagyon gyorsan megérkezett. Kipróbáltunk néhány hasonló görgőt, de nekünk ez tetszik a legjobban, mert többször is használható. Nagyon könnyen tisztítható. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(4)
Katalin C. 42 min ·
Nagyon hasznos! A gyors tisztításhoz nagyszerű, nem kell minden hajszálnál bekapcsolni a porszívót. Ajánlom mindenkinek! 😊
Hozzászolás Megosztás
(8)

További információk

  • 1x szőrtelenítő henger

  • Fehér

  • műanyag

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.